Teorie i legendy dotyczące DO

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ghost_User, 4 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ghost_User

Ghost_User User

W tym temacie będziemy dzielić się swoimi teoriami dotyczącymi pewnych rzeczy w uniwersum DarkOrbit, np. co może być za strefą promieniowania, czy istnieją jeszcze jakieś ukryte mapy itd. Oczywiście w tym temacie nie publikujemy nieoficjalnych informacji, np. o nowych statkach, tylko rozmawiamy o tym, co już istnieje lub co może istnieć :p Może nawet ktoś czuje się na siłach by sprawdzić jedną z legend...? Chętnie poznam wasze propozycje na coś, nad czym ktoś inny nigdy się nie zastanawiał.

2. Hyex

Hyex User

Mamy dzielić się teoriami ale jednocześnie nie mamy publikować nieoficjalnych informacji - no śmiechłem

btw. kolejny bezsensowny temat

3. Ghost_User

Ghost_User User

Nie publikujemy informacji o np. planowanych statkach (wbrew pozorom teorie prawie spiskowe i przyszłe nowości są bliskim sobie tematem). Dyskutujemy np. o tym co jest za promieniowaniem (ukryte wrota? A może jest nieskończone? Na wikii DO ktoś napisał, że jak zapuścił się daleko w promieniowanie to znalazł wzmocnione Streunery!), kto zbudował piramidy na 3-5, 3-6, 3-7 i 3-8 i o innych tego typu częściowo związanych z grą rzeczach. Jeśli ten temat uważasz za bezsensowny to po co jest wątek "Luźne gatki"? Też bez sensu, bo nie jest związany z grą. Po co są "jajka wielkanocne w DO"? Po nic, bo o to chodzi by byłe one ukryte. Nie będę walczył z wiatrakami, ale do wszystkiego należy podchodzić z dystansem.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

To może ja opowiem jedną starą legendę :)
    Nie wiem czy ktoś kilka lat temu słyszał o "Ukrytej pirackiej skrzynce na 5-2", legenda głosi, że nigdy z niej nie wypadały słabe przedmioty lub amunicja (pewnie bajka :D) Aby odnaleźć tą skrzynkę trzeba było lecieć od prawego dolnego końca bazy cały czas w dół w promieniowanie (najlepiej aegisem lub solace bo inaczej brakowało HP o ile się do niej doleciało lub znalazło :D )
    Osobiście próbowałem znaleźć tą skrzynkę kilka razy i raz mi się udało :) Otrzymałem wtedy laser LF-4 ale więcej tej skrzynki już nie znalazłem.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

gigamen lubi to.
  5. Hyex

Hyex User

na 4-5 wlatując w promieniowanie przelatujesz na drugi kraniec mapy :)

6. Jak składałem zeusa, to latając przez 5-2 zawsze po znalezieniu części do drona zapisywałem w notatniku kordy( pozycje x,y na mapie ) i zawsze kiedy ponownie zbierałem skrzynkę z tej pozycji ( bardzo rzadko ponownie się tam skrzynki pojawiały ) zawsze dostawałem część do zeusa :)

7. ukryta mapa bonusowa której nie ma zamieszczonej w gwiezdnym systemie :)

Mistrz-Yoda-PL lubi to.
  8. Ghost_User

Ghost_User User

Chodzi o mapę ??? czy twoim zdaniem istnieją jeszcze inne ukryte sektory, w których mogą być nowe alieny, boxy itd.?

9. kiedyś ktoś przekonywał że na 1-8 lecąc od bazy w promieniowanie można znaleźć portal na 3 gale. nawet były filmiki :D ( oczywiście było to robione w celach humorystycznych

10. Ghost_User

Ghost_User User

Są teorie, że lecąc odpowiednio daleko w promieniowanie można trafić na ukryte wrota. Jeśli to prawda to niegłupio by było gdyby na różnych mapach były różne portale.

11. Mam zapisane cordy dropu LF-4 Niektóre się pokrywają, czasem różnica kilku pkt cord.

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

kiedys dawno dawno temu jedna z legend byl alien UFO ktorego mozna bylo spotkac na mapie. co do map chyba nie ma zadnej ukrytej poza??? czi bonusowka.

13. jest ukryty portal na mapie 4-5 gdzie po skoku przenosi na losowa mape 1 czy tez i 2 gali

14. dark4p

dark4p User

Legenda głosi, że kiedyś ktoś widział Dorotke2008 na pvp.

15. własnie o nią a tak to chyba nic wiecej nie istnieje w tej grze

16. Hyex

Hyex User

Istnieje tylko jedna ukryta mapa tzn.
    ???, mapa bonusowa lub jak kto woli z angielskiego cubicon's graveyard czyli cmentarzysko kubikonów.
    Więcej map ukrytych nie ma.

17. Legenda głosi że Ghost_User przestanie zakładać bezsensowne tematy..

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

legenda glosi ze programy i boty nie istnieja

dark4p lubi to.
  19. dark4p

dark4p User

Są teorie, że ktoś używa formacji kopuły

gigamen lubi to.
  20. Ej używam jak latam na stacji :rolleyes: :D

gigamen lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.