TEST DLA GRUPY TESTERÓW Pytanie ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LUKI11, 7 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LUKI11

LUKI11 User

Witam mam pytanie otóż jestem w grupie testerów otrzymałem na e-mail ze jest dostepny serwer testowy i moge sie zalogwac jedna że nie wiem jak mam to zrobić i np przez jakie konto moge grac i testować ? Czy ktos to wie ?

2. Zientula

Zientula User

Serwery wybiera się w lewym górnym rogu na stronie głównej pod id i lvl konta

tosterski226 lubi to.
  3. Serwer nie jest dla wszystkich tylko dla grupy testerów tylko ja po prostu nie wiem jak i przez co moge sie zalogowac na serwer testowy bo mam na e-mailu wiadomość

4. Na mejlu wiadomość możesz sobie mieć.
    Nie oznacza to że będziesz miał zagwarantowane miejsce tam, bo mogli wysłać go do tysiąca osób, a miejsca na testowym jest dla na przykład stu.

5. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie. Dostał się do ekipy 600 osób z każdego serwera, która może testować nowe rzeczy zanim trafi to do graczy.
    Musisz wybrać zmiane serwera - tam zaznaczyć serwer testowy i wybrać ten z e-maila. Wtedy wrzuci Cie na testy.
    Polecam :)

6. No to musiał nieźle wybulić na grę. ;)

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  7. Alfa.Star

Alfa.Star User

ktos kto nie potrafi zmienic serwera na testowy testuje gre? co taki gracz w ogole wie wybrali jakichs totalnych randomow ktorzy nic nie wniosa do tych testow

8. Hahaha, podsumowałeś chłopie moje myśli. ^^

Tyyy, to może dlatego mamy to co mamy ?? :confused::eek:

9. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie trzeba było płacić. Wystarczyło wypełnić ankietę :D
    Tu się zgodzę. *pewna historia*
    Cóż. Troche ludzie z przypadku + ja :D

A regulamin grupy testerów to się czytało? Sprawy wewnętrzne grupy nie wychodzą poza grupę.

Ostrzegam.
    Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 listopada 2017

10. Ankieta widocznie też dla wybranych była. ;)

11. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie. Oficjalny post na FB Darkorbit. Ankieta krótka, kilka pytań. 600 osób z wszystkich serwerów wybrano.

12. Szkoda jeszcze, że nie na klozecie w Pcimiu.

"Szukajcie a znajdziecie; zakładajcie konta gdzie tylko można."

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2017
    -RΛGΛT-PL- i -dshh14- lubią to.
  13. Alfa.Star

Alfa.Star User

z przypadku to chyba wiekszosc ludzi tam trafila konto zalozone pol roku temu testuje gre a ktos kto zaczynal 10 lat temu nie moze

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 listopada 2017
  14. warrriat

warrriat User

Jestem w tej grupie i cóż jest sporo osób doświadczonych, ale są i tacy co biją z sabu na ćmie...

15. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Do testów proszę logować się na serwer testowy 2. Logowanie na serwer testowy odbywa się z poziomu głównego konta(mającego ID które podałeś w ankiecie). Jak wybrać serwer testowy- opisał już ktoś wyżej.

Sprawy grupy testowej nie wychodzą poza grupę. Nie chciałbym kolejnym razem upominać w tej sprawie.

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

16. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A co tam było takiego o czym nie wiedzą wszyscy ? Ludzie wrzucają nawet filmiki z testowego serwera. Nie napisałam nic co narusza regulamin. Ale ok. Dyskutować z Tobą nie będę bo to nie ma sensu. Miłego dnia

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  17. Zientula

Zientula User

Wiecie co do grupy testerów to wy po prostu jesteście nudni. Wiecie jaki statek lepszy co lepiej kupić a oni będą robić cokolwiek i w teorii Ci mniej doświadczeni wcale nie muszą być gorsi. Mimo to można tam paru lepszych graczy wcisnąć z nastawieniem na firme żeby na testowym nie robili patoli jak wielu z was. Sadzenie o to pretensji kogo BP wybiera nie powinno mieć miejsca. Poza tym troche te flaksy odpoczną od was. Brawa dla naszych testerów. :D

A co do regulaminu testerów to też pierwsze słyszę o czymś takim. :confused:

P.S. Skargi na modów wiecie gdzie kierować żeby nie robić tu off topa ;)

18. ...patrzy człowiek na takie coś i mu się aż w żołądku przewraca, a potem uważany jest za złośliwego i czepialskiego. - Myślałem Orzeł, że komu jak komu, ale Tobie się to nigdy nie zdarzy, no ale jak widać zdarzyło się.

Edytowałeś posta w którym coś Ci nie pasowało, ale i tak w czyimś cytacie pozostaje to co usunąłeś z tak wielkimi pretensjami, jakby to było coś niewiadomo jak złego.
    To jest zwyczajne partactwo. :)

Niełatwo być wybrańcem. Trzeba czasem i pocierpieć nawet. ;)

-RΛGΛT-PL-, *MISZELKA* oraz Ryjekx3 lubią to.
  19. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Miałem 2 opcje do wyboru, wybrałem "bezbolesną". Członków grupy testowej obowiązuje pewien regulamin. Ta drugą opcją wcale nie są punkty.

Nie uważam, że źle zrobiłem.

Może i to co opisał(-a) MISZELKA nie jest jakieś znaczące, ale dotyczy wewnętrznych spraw grupy testowej.

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

20. Zostawmy jakiś tam regulamin. On nie ma znaczenia w aspekcie tego, do czego odniosłem się przede wszystkim.

Nie uważam że zrobiłeś źle, tylko jak zrobiłeś.
    Poprawiłeś się, więc uznałeś że mam rację. - Oby ta konsekwencja została Ci już na zawsze.

I powtórzę przy tej okazji jeszcze raz, że naprawdę doceniam to że nie sypiesz od razu punktami. Jesteś zbyt rozgarnięty, aby sobie uwłaczać takim "twardogłowym" zachowaniem. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.