Testy 3D dziś 11 30 CEST ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NeVeR(RiP), 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ric0

Ric0 User

testowego nie mogą odpalić a na normalne chcą to wprowadzać? :D

SZRMaciek lubi to.
  2. NeVeR(RiP)

NeVeR(RiP) User

Zobaczycie że napiszą że testy odbędą się jutro 100 %

SZRMaciek lubi to.
  3. Najwidoczniej za słaby serwer na takie coś ;P
    Też mi się tak zdaje

SZRMaciek lubi to.
  4. SZRMaciek

SZRMaciek User

Jeżeli nie dziś, to we czwartek :D

5. ATB

ATB User

Mogli wczoraj zrobić próbę tego serwa (tj.nie udostępniać go graczom) i sprawdzić czy wszystko działa jak należy i czy będzie działało po prowadzeniu tego i jak go odpala dzisiaj dla wszystkich.Ale jak piszą ze mają problem to maja chyba nas w jajo nie robią.

6. Oni mają swój serwer testowy 1 (tylko dla adminów) i dlatego może u nich działało ale na tym 2 serwerze dla nas nie koniecznie

7. ATB

ATB User

A no widzisz... tego nie wiedziałem :) Dzięki za info.

8. Napisali ze maja problem z siecią a nie samym serwerem a to różnica.

9. No i test już działa. Powiem wam, że... naprawdę fajnie to wyglądą :D I nawet nie mam lagów :p Ale póki co przejrzałem wsyztski e designy do golca i reszty staktków, a zaraz trzeba zobaczyć jak się alieny mają ;) Ale narazie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :)

10. SZRMaciek

SZRMaciek User

Całkiem fajne :)

11. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.