Pomoc techniczna Testy captcha

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kamikadze4324, 16 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Czy te testy muszą być tak długie i niskiej jakości? Lata jakiś chłop na mapie co niszczy mnie i moją dziewczynę, to chcę sobie napisać do niego wiadomość, żeby tego nie robił. I test casptcha - robię go z minutę bo musze zaznaczyć 20 obrazków z hydrantem potem 15 przejść na pieszych potem jeszcze 40 autobusów i na koniec dla pewności jeszcze raz hydranty i pokazuje mi, że zaliczone i nagle wyświetla się komunikat, że jakiś błąd w module komunikacji czy coś i nie wysłało wiadomości a ja muszę przechodzić ten monotonny test kolejny raz z rzędu. Po co tak długi ten test? Aż tyle tu złoczyńców co wysyłają hurtowo zaproszenia na randki czy coś innego komuś na pv?

=Aspazja= i _*ViXeN*_ lubią to.
  2. Ze Ci captcha działa to cud... inni od tygodnia nie mogą licytować, pisać, zrealizować kodów np. ostatni STROKELIGHT. Ale jak działała to faktycznie jest irytujące.