Tetrathrin , bifenon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -gustaf-, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gustaf-

-gustaf- User

Do czego dokadnie maja sluzyc poszczegolne surowce.Nie moge znalezc tych nazw w opisach wiec bede wdzieczny jesli mi ktos to rozjasni.

2. -gustaf-

-gustaf- User

Czytalem to i nic z tego nie wynika poniewaz nie wiadomo ile z wymienionych w temacie surowcow trzeba uzyc do produkcji czegos.Nazwy te padaja jedynie jaki jest % dropu z wrot.Ulepszajac normalnie lf4 wiem ile urki mam wydac na ulepszenia na jakis poziom zalozeniem % szans na udene ulepszenie.Tu nie ma nic ile jakiego surowca mam uzyc na produkcje czegos tam.Chyba ze zle czytam lub widze.Nie sadze wiec ze tu jest wszystko opisane.

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Pisze tylko trzeba uważnie czytać :rolleyes:
    Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. -gustaf-

-gustaf- User

Na podanym przykladzie widze kolejno paritidrill ktory otrzymam z lf4 gdy uzyje cdd , diamentow , pryzmatow i fleszy ale wciaz sie pytam co do tego ma tetrathrin i bifenon.Czy tak trudno napisac skoro tego nie pojmuje tylko wklejac to co juz jest.

5. to co tam w temacie pisze to surowce o ktorych mowisz tylko w jezyku polskim

-gustaf- lubi to.
  6. -gustaf-

-gustaf- User

No w koncu konkretna odpowiedz.Skad moge wiedziec , nie przegadam innych forum itp.A moglbys skoro tak podac mi odpowiednie zamienniki tych nazw , bylbym bardzo wdzieczny.

7. [​IMG] Błękitny diament
    [​IMG] Żółty flesz
    [​IMG] Zielony pryzmat

8. Z tym, że opis w faq z rzeczywistością ma niewiele wspólnego... Bifenon ma wygląd tego błękitnego diamentu, ale on wypada z alienów. A zdaniem faq z alienów powinien wypadać zielony pryzmat, gdy błękitny diament miał być za misje dzienne/tygodniowe...

9. Hyex

Hyex User

Faktycznie nazwy nowych surowców z forum i ich możliwości zdobycia są pokręcone względem tego co znajduje się w samej grze.

10. -gustaf-

-gustaf- User

A kiedy tu cos nie bylo pokrecone.Raz sie nadzialem przez taka niby pomylke wiec teraz dmucham na zimne.Dzieki za pomoc z pozdrowieniami.Patrzac na te proporcje ile czego trzeba zebrac to ta przygoda nie jest warta wyprawki.Kolejna sciema BP.

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2017
  11. TM_Robson

TM_Robson Guest

Wyjaśnione więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.