Pomoc techniczna TL_Eviana

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika pittbullsk1, 3 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Właśnie skończył mi się ban na forum i teraz proszę mi powiedzieć co takiego złego napisałem że dostałem bana ?? bo nie przypominam sobie bym kogoś obraził a tym bardziej napisał coś złego...

Być może osoba która pełni tą funkcję nie nadaje się niestety do przypisanej funkcji ponieważ wyrażanie swojej opinii na temat gry jest tuta rzeczą normalną po to jest forum a nie by kogoś banować bo np napisze że klient gry nie działa prawidłowo lub że boty tylko biorą udziały w eventach które na domiar tego się powtarzają :)

2. S3nd3r

S3nd3r User

Zgadzam się z Tobą. Niestety Eviana interpretuje regulamin forum według własnych przekonać i nie ważne jak napiszesz, coś się jej nie spodoba i do razu ban na miesiąc. Nie ma się co przejmować, niektórzy lubią się dowartościować kosztem innych :D
    To forum i tak jest martwe teraz wszystko jest na discordzie.

3. no niestety nie o to tutaj chodzi.. forum jest do wyrażania opinii na temat eventów na temat gry i wszystkiego a wtedy ty dostajesz bana... to jest czysta kpina

4. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

skargi prosze wysyłać do Pomocy technicznej.

Na forum należy pisać przestrzegając regulaminu forum i wykazując się kulturą osobistą, czego nie ma w Twoim przypadku i to nie będzie tolerowane.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.