To co udało mi się zebrać o historii Dark Orbit

Temat na forum 'Od użytkowników dla użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Hejtar, 21 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Krzywy

Krzywy User

Pamięta ktoś jeszcze te czasy kiedy nie było wrotek? Jak każdy pytał jaki jest przelot na 2 gale, takie o to zbiórki. A nie to co jest obecnie.

Temat/post przeniesiony, następnym razem polecam poszukać odpowiedniego tematu

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 października 2014
  2. No podobny do ETA-2 Jakim latał Anakin Skywalker :)

3. kris0211.

kris0211. User

Bigboy jak Saimon :)
    PS Nie wiedziałem że w DO były Perleny :eek:

4. jeszcze wczesniej to nie było GG

5. XHudsoNX

XHudsoNX User

Fajnie kiedyś było. Przynajmniej jakiś poziom trudności a jak teraz że np. widać ceny na aukcji i oddaje ci kr.

6. Kordian

Kordian User

A ciekawy jestem, czy ktokolwiek z graczy kojarzy chociażby dawny klan B.S (Bractwo Stali) działający na obszarze wszystkich trzech firm.
    Czasy, gdy na PL1 po wypłacie pieniędzy z klanu spokojnie można było wylicytować golca za 500k :)
    Zbiórki jeszcze na TS2 po ponad 100 osób, czasami nawet około 200 na wyloty - to było w tej grze najlepsze.

7. ruciol

ruciol User

@Kordian najlepsze było szukanie DK przez 30 minut :p

8. .-*MeGa*-.

.-*MeGa*-. User

:)I tu masz rację ciekawiej się grało. Oraz nie było do pomyślenia żeby gracz z firmy pomagał obcej firmie nie rozumiem teraz graczy gdzie przyjmuje się do klanu z wszystkich firm a gdzie lojalność firmie po drugie takie klany dawniej nie miały by racji bytu,sami gracze psują sens tej gry to ma być walka firmy a nie towarzystwo koleżeńskiej adoracji.

kris0211. i -dshh14- lubią to.
  9. kris0211.

kris0211. User

A pamiętacie design Ignite?

10. Za 25 zaproszonych graczy się go dostawało :rolleyes:. Szkoda, że nie dawał bonusów.
    Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

11. kris0211.

kris0211. User

W przeciwieństwie do obecnego Ambasadora :(
    Z tego co pamiętam, to bonus za znajomego był za 7, a nie 10 lvl i było to 5 CDD i 5 kuponów na naprawę
    Za 5 była białka, premka i powielacz doświadczenia; za 10 makaronik, premka i booster obrażeń; za 25 był ten desing, makaron, premka i coś jeszcze (nie pamiętam tego)

12. G.R.O.M!

G.R.O.M! User

Screen prawdopodobnie pochodzi z 2006 roku i jest również możliwe że to beta Darkorbit , jest więcej starych screenów

13. Czempion

Czempion User

Pamiętam też, że była raz unikatowa formacja do zdobycia za znajomych, ale to przez kilka dni, mało kto ją ma :)

14. kris0211.

kris0211. User

Formacja Dwóch Włóczni zwiększająca obrażenia od min o 50%? O ile ktoś w ogóle ją ma...
    PS Czasem na testowym się pojawi, wraz z tym dresem.

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2014
  15. Ja ją mam ale jakoś nie używam :oops:. Za mało min podstawiam chyba ;). I to chyba jedyna formacja która daje coś na plus, a nie ma żadnych minusów :rolleyes:.

16. A ja widziałem na PL2 gracza z amerykańskim designem :rolleyes:

17. Marcin

Marcin User

Nikt nie pytał co się z rangą dzieje :D 29 oraz 30 lipca 2009r.

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2015
  18. kris0211.

kris0211. User

Z tego srwisu nie ma zdjęć :( Musisz znaleźć inny.

19. Rangę majora jak i wszystkie wyższe rangi było można o wiele łatwiej zdobyć, a było to zasługą... samych graczy. W tym okresie grało dużo ludzi, a BP nie usuwał porzuconych (nieaktywnych) kont. Po założeniu konta w czasie jednego dnia już się miało porucznika, lecz pewnego dnia BP zaczął usuwać konta i nagle dziw, że każdemu rangi pospadały. ;) Jak pamiętam to mi z szefa majora spadła to szefa kapitana, później do kapitana, ale wtedy przestawałem już grać :)

20. EDOX

EDOX User

stara muzyka i dzwięki ^^ co do grafy gdybym miał czas to bym wam porównał ale za dużo wypakowywania obrazków
    nowy klient 2.0 i stary są najlepsze i uridium wars miało klimacik fajny