Ogłoszenie TOP 1

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NORBI, 27 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NORBI

NORBI User

2. to pierwsze

-dshh14- lubi to.
  3. NORBI

NORBI User

no wlaśnie widze że coś za dużo pkt.
    myślałem że KRZEMO znowu wykupił konto od BP

4. Ankalagon

Ankalagon User

raczej konta nie wykupił bo nie mógł ale kupił czas poświęcony na robienie konta.

5. Laser_Jet

Laser_Jet User

Niech sobie bugują i używają bota ale takie konta nie powinny widnieć w jakimkolwiek rankingu chyba że w dodatkowym rankingu TOP oszustów.

6. warrriat

warrriat User

Drogi użytkowniku forum. Posty podobnego typu przewijają się wielokrotnie przez forum. Bardzo mnie to irytuje. Gracze tacy jak ty zostali już wielokrotnie poinformowani o tym, że sprawa została zgłoszona. Takie posty jak twój wywołują tylko niepotrzebne zamieszanie i niechęć innych graczy do korzystania z forum. Nie wiem co chcesz uzyskać przez dublowanie tematów. Czy chodzi o uzyskanie punktów na forum?

Ostatnie edytowanie: 28 września 2020
  7. izi932

izi932 User

megus nie denerwuj się bo ci żyłka pęknie. Nie chcesz korzystać z forum to niekorzystaj. Twój wybór

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.