Trudność Wrót

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Grzegorz0914, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam podał by ktoś w kolejności trudności wrót? Chodzi o to że np alfa najłatwiejsza itd. Bardzo bym o to prosił gdyż alfe zrobiłem bez problemu i chciałbym zrobić jeszcze jakieś.

2. Przenoszę do odpowiedniego działu. FAQ nie jest odpowiednim miejscem do tego :rolleyes:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Kolega przeniósł to ja odpowiem :D
    Jeżeli chodzi o wrota typu alfa, beta, gamma poziom trudności wzrasta wg kolejności - beta ma alieny 2 razy trudniejsze niż w alfie a w gammie x3. Jeżeli poradziłeś sobie z alfą bez problemu to z kolejnymi zejdzie Ci po prostu dłużej.
    Wrota inne od podstawowych (kiedyś tylko te były) są świetnie opisane w naszym FAQ. Razem z innymi Moderatorami przygotowaliśmy dla graczy dokładny spis alienów we wrotach, dizęki któremu możesz zobaczyć co Cię czeka np. w Zecie i doczytać: ile co bije, ile ma hp i shd. Znajdziesz go tutaj (klik).
    Dodatkowo tutaj znajdziesz poradniki graczy, w których dzielą się poradami do każdych z nich. Każde wrota mają osobny temat - znajdziesz go w spisie działu.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

4. Dzięki wielkie. Można zamknąć... Zawsze można na was liczyć :)

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Koledzy przenieśli i odpowiedzieli to ja zamknę :p Kłódeczka ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.