Trwa łączenie.........

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Xinus™, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xinus™

Xinus™ User

witam
    Nie idzie się zalogować na mapę mam tylko ja tak czy znów się coś popsuło?

2. A no nie działa

3. wybawiciel

wybawiciel User

U mnie to samo nie można się połączyć już myślałem że u mnie coś nie tak

4. Kogoś powalilo już do końca?? Wczoraj nie mogłem lataćbo mi co chwile wyskakiwało POŁĄCZ PONOWNIE jak napisalem do BP to mi odpisali że ``.............................`` i po tym jak odpisali odrazu mi logout nie wyskakiwał i w wiadomośći wynikało że to było z mojej winy a tak naprawde było z ich winy a dzisiaj nie można już sięzalogować nie mam słów na opis tej gry

5. Xinus™

Xinus™ User

Może ktoś u władzy się odezwie, kiedy będzie naprawione tylko nie piszczcie ze ciasteczka wyczyścić. :)
    Ciastka dawno już zjedzone :p

6. -konza1-

-konza1- User

Włączać prosze mi tuuu xD

7. Myślałam ,że tylko ja tak mam ,ale widzę ,że inni też maja ten problem. Z zalogowaniem się na grę .

8. Własnie mi to odpisali :p wyczysc ciasteczka i zainstaluj najnowszego FLASH PLAYERA wersje 23 i odpisali ze mam niby 18 a mam 23 widac ze dla nich liczy sie tylko pieniadz a nie opinia

9. To czekamy, zniżki i promocje też powinny już zniknąć te z weekendu.

10. arino12

arino12 User

Bug za bugiem, problem za problemem, to jest właśnie rzeczywistość DarkOrbit ;)

11. Żnizka na gg ci nie zniknie bo masz te nagrody specjalne we wrotach :p

12. Gra nie działa.

13. Z tym że jest już po weekendzie :) choć ja nie mam nic przeciwko ale wolę nie ryzykować już dzisiaj z używaniem tego. :)

14. arino12

arino12 User

Ryzykować ? Dobrze by było jakby można chociażby zaryzykować :pP

15. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Ale miałem dobry pomysł wczoraj, 400% Helisy, myślę skorzystam, ale cos mnie podkusiło i spróbowałem zalogować się na mapę, ha.. teraz mogę się smiać z BP, nie zarobili tym razem. To już przechodzi ludzkie pojęcie, oferują produkt z którego nie można korzystać zgodnie z opisem. Ktos powie przecież nikt ci nie każe płacić, wię odpowiadam, ja nie płacę bo już wiem jaki to szwindel ale ilu jeszcze jest takich naiwnych co sie skusiło. Tylko współczuć.

16. wybawiciel

wybawiciel User

Zniżka aktualna szkoda tylko że na grę nie można się zalogować

17. kube

kube User

brak połaczenia

18. Xinus™

Xinus™ User

panowie spokojnie ewentualnie dostaniecie rekompensatę za brak połączenia wykorzystania busterków i zniżek tak zwane MHH XD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.