tytuł Triumfator

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika D.A.R.E.K, 2 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ktoś wie, za co ten tytuł jest ?
    szukajek na forum nie znalazł, a fruwam z tym od jakiegoś czasu :)
    drugiego takiego nie widziałem, więc nie ma jak zapytać, za co to-to przylgnęło do nicku :)
    dwa cm-ki zaczepione na czacie milczą w tej sprawie, może jaki mod-ek wiedzę ma ?

2. gigamen

gigamen User

Może to tytuł 'wędrowny'?

3. -gustaf-

-gustaf- User

Sa rozne tytuly ktore niezalenie kraza po mapach.Musiales ubic kogos kto mial ten tytul.Mogl to byc tez alien.Teraz jak ktos cie ubije to przejmie go a jesli padniesz bijac alieny to przejdzie na aliena i tak w kolko.Jesli sie nie myle to wlasnie tak to dziala.

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

wędrowny wędruje w określonej sytuacji :)
    a ten przylgnął i się nieźle trzyma, a ludki pytają skąd go mam i jak zdobyć :)
    gdybym wiedział, nie byłoby tej spamerskiej wrzuty ;)
    a wy z doświadczeniem w grze i na tym forum też jak widzę nie wiecie, bo strzelacie :)
    to mnie zastanowiło, że "dwa cm-ki zaczepione na czacie milczą w tej sprawie, może jaki mod-ek wiedzę ma ?", stąd temacik :)

5. to tytuł za dominację, który kryje się pod nazwą Zwycięski podbój

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

thx za wskazówkę, ale zwycięski podbój wpadał za 4 inne osiągnięcia i wcale to nie oznacza, że pod tym kryje się ten tytuł :(
    jednak dobrze byłoby, aby jaki mod-ek dał znak, że żyje, bo tylko gdybać będziemy ;)

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2018
  7. -gustaf-

-gustaf- User

Co za roznica skad sie wzial , do czego ta wiedza bedzie przydatna.Jest i juz.Przeciez z tytulu i tak nie masz zadnych korzysci.Po co sobie glowe suszyc.

8. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ależ nie musisz sobie tym głowy zawracać :)
    są natomiast takie osobniki, co jednak chcą posiąść tą wiedzę, tak samo jak ci, co nieprzydatne dresiki nabywają, albo zadają pytania skąd i jak je zdobyć, bo uwielbiają zbieractwo i może rządzi nimi żądza posiadania :)?
    ja zdobyłem, nie wiem jak, ludzie chcą wiedzieć, a ja nie potrafię im odpowiedzieć - ot, tyle w temacie zapytania.
    nie wiesz, nie musisz się udzielać - pytanko nadal jednak pozostaje aktualne, ale chyba już nie do cb :)

9. Daj znać jak się dowiesz:)

10. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

może wreszcie jakiś mod-ek wymięknie, da tu jakieś skromne i bądź co bądź, oficjalne info, to wszyscy się dowiedzą ?
    a tak, nadal jakieś tam domysły krążą w kosmosie :(

11. A tam MOD-ek oni nic nie ogarniają. A ja jako kolekcjoner osiągnięć wim ;)
    Proszę bardzo <3

D.A.R.E.K i kris0211. lubią to.
  12. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

gites majonez - takie cuda to i ja mam u siebie i jako domyślny typ, podejrzewam, iż jedno z drugim może być/jest tam jakoś powiązane.
    a to ponieważ/gdyż, tytuł ukazał się mym kaprawym oczkom (o ile skleroza ma mnie nie zwodzi na manowce kosmosu) w dniu logowania, połączonego z odbiorem nagrody za dominację.
    tyle tylko, że ni chu-chu pewności nie mam i stąd zapytanko rzucone w nieprzebrane odmęty tego forum :)
    teraz tylko doprecyzowanie, czy tytuł wskoczył za "zwycięski podbój", czy za "cele wojskowe" - hę?
    zastanawia mnie brak reakcji koguśtamkolwiek ze strony tzw. "ekipy", bo ci najbardziej płodni już by tu cosik wrzucili dla zamknięcia tematu, bo spam, offcośtam i inne powody by się znalazły aby postów nie nabijać. ani chybi sami nie wiedzą i nie chcą palnąć ze ślepej rakietki, bo jak już info od tzw. "oficjalnego" poleci, to na wieki wieków - jamen :)

13. Uwierz że tyle się z tym męczyłem że mam pewność 200% że tytuł triumfator jest za Zwycięski podbój, a Oficer wysokiego szczebla za Cele wojskowe :D

14. MOD_JD

MOD_JD User

Temat nieaktywny, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.