Blad tytuly event

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika PiwoToMojePaliwo, 19 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. witam bierzecie udzial w evencie trzymania tytulow hitac?? bo z kumplami zauwazylismy ze jest problem z naliczaniem czasu na serwie global PvE.... nalicza czas tytulowi "Paragon" a innym tytulom nie..

2. Ariius™

Ariius™ User

Mam tak samo, podczas pierwszego dnia eventu udało się zdobyć 24 minuty i od tamtej pory nic się nie zmienia

3. czas jaki stoisz w portalu nienalicza sie. musisz byc poza strefa ochrony

4. Cygan84

Cygan84 User

Jak wlecisz na portal lub na baze to tytuł znika.

5. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem zgłoszony do programistów.

6. znam zasady, tytul vanquisher i grabarz nie nalicza czasu. tylko Paragon nalicza czas

7. Jaki sens to ma zdobywasz tytuł by z nim latać a po skoku tracisz go wiec co mam spędzić cały dzień na x2 mapie bo mam tytuł i nabijać czas na mapie x2 coo za bez sens… powinno się z tym tytułem wszędzie latać a nie tylko tam gdzie jest

8. poczytaj zasady... tytul dostajesz na 30min potem idzie znowu na malego hitac, musisz grac na tej mapie, nie mozesz podleciec do portalu,bazy itp.

9. A ty przeczytaj ze zrozumieniem… i wracaj na bota ;)

10. no wlasnie przeczytałem i widze ze nie ogarniasz xDDD a bota nigdy nie uzywałem i sobie wypraszam :) nie znasz nie oceniaj