UBA - az tak słabe moje konto ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Solance2132, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam ... mam chec wybicia sie w rankingu UBA ale niestety sama niewiem czemu cos słabo mi idzie "zjechanie" gracza.. Rozumiem ze seprom nie działa ale jakim cudem ja majac full konto nie daje rady takiemu samemu graczowi. mimo że mam to samo co on i to on mnie zjeżdża tak szybko ... a ja sie musze tak wymęczyc z tym .. jakim cudem biją na full dmg z tak wielka osłona ...

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

podwojne bostery

3. tez mam podwójne :) ... mimo tego to padam jak jakiś flaks :/

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

na obu konfach masz czolga?

5. właśnie że tak ... i nawet mockek używam, transfera :/ a mimo tego znajdzie sie zawsze osoba którą słabo zjade a ona mnie jak flaksa .. i takie pyt przy okazji czy to było by możliwe gdy ktoś bije po 30 moze 40k z białki i 90k z rsb? :/ ja bijac tyle z białeczki to maks 50k z rsb pocisne na tej arenie

6. UBA to nie tylko podobne wyposażenie, a także podobna ilość punktów. Więc część osób ma wyższą rangę i dzięki temu masz zbyt ciężko, aby coś wygrać. Ja bym poczekał na Twoim miejscu trochę, aż Ci ''lepsi'' skoczą wyżej i zostawią Cię w tyle.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

temat bicia jest czsto poruszany to co widzisz ty a co widzi toj przeciwnik to co innego ty widzisz u siebie kumulowany hit a u przeciwnika pojedyncze strzaly ktore mu zadajesz. rsb + rakiety i masz 90k

8. Brak aktywności w temacie, kłódeczka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.