UFO...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 31 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Gdzie sie podziało ufo? Już nas nie odwiedza? Kiedyś bywało na obydwu galach, teraz zero... Czyżby wszystkie zamknęli w strefie 51?

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Przepraszam bardzo, ale o co chodzi w tym pytaniu? :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. Mod nie wie bo zbyt krótko gra w DO ;)

***Wolbrom*** i ζιηκ... lubią to.
  4. Chyba tak :D

*puff*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 lipca 2016
    -RΛGΛT-PL- lubi to.
  5. UFO były statkami adminów. Jakiś czas temu zamienili je na tzw. karetki, ale nadal są tak samo rzadko spotykane.
    Dla mnie bez znaczenia jest ich obecność.

6. UFO było praktycznie na początku a karetki jak się nie myle po wprowadzeniu nowego klienta ( ale to bez znaczenia ). Niby nie ważne jest to czym kto i kiedy lata ale spotkanie ich na mapce to jest coś :). Pamiętam jak kiedyś był event na 4-4 gdzie ubijało się chyba 3 ich statki wzamian za jakies nagrody i 3/4 serwera na jednej mapie :D ( jak sie pomyliłem to bez spin prosze).

7. Akcje na ubicie tego cuda były za czasów robertadm i tylko na serwerach typowo polskich. Umiał się chłopak bawić.

Ja na swoim już dawno nie widziałem karetki. Nawet po wprowadzeniu nowości się nie pojawiają.

8. Co prawda to prawda. Na Skandynawii grałem sporo czasu a nie widziałem tam żadnego admina... Tak samo zreszta na większości serwerów.

9. a jak się biło go (nie było akcji) to się dostawało bana na konto, chyba grałem jeszcze wtedy na którymś polskim serwerze w ZUO jak zbanowali mnie i kilka osób za to:) a to były tylko takie tam zaczepki :)

10. Trzeba było czytać FAQ :D. Czasami zamiast banować uciekał sobie na inną mapke lub rozwalał na strzała :) zależało to od tego ile meliski wypił przed pracą :]

11. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Gram od początku 2010 roku :) Jednak nie skojarzyłem w pierwszej chwili o co chodziło dokładnie chodziło graczowi. Pierwsza myśl jaka mi się pojawiła w głowie- prowokacja ze strony autora tematu. Pragnę też nadmienić, że vorilhon wspomniał o statku, który dawno został wycofany- mogłem przecież o takich informacjach zapomnieć.

Wygląd statku admina został zmieniony ze wspomnianego UFO na statek policyjny:

W dodatku nie każdy z wyżej postawionych członków ekipy lata tym statkiem- może sobie wziąć np. cytkę :) Trzeba się patrzyć na znaczek "A" przy nicku.

Teoretycznie powinien pojawiać się wtedy, kiedy centrala wprowadza jakieś ważne aktualizacje. Obecnie się od tego odchodzi. W dodatku niewielka część ekipy ma dostęp do takiego statku, więc są małe szanse na jego zobaczenie. A w dodatku nigdzie nie powiedziano, że musi on być widoczny... ;)

Więcej informacji znajdziecie tu:
    FAQ - Statki ADM

Temat zamykam przy okazji czyszcząc go z niepotrzebnych postów :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.