Ukash a Euro

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SFWRE70, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SFWRE70

SFWRE70 User

Witam mam pytanie czemu ceny przy płatności ukash są w euro a nie pln? chciałem się wyposażyć w pakiet korzyści uridium. Wszystko ładnie pięknie mam te 50 zł na ukash a jak weszdłem aby kupić to się wyświetla cena w euro. Obliczając kurs euro to zamiast tego "45pln" otrzymujemy 14,99 x 4,3 taka średnia cena euro = 64,47 pln

2. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

Należy napisać do Pomocy Technicznej -->> dział płatności o zmianę waluty, w przypadku spełnienia warunków jakie są wymagane, będziesz mógł płacić w PLN.

Pozdrawiam
    MOD_Bedril

3. SFWRE70

SFWRE70 User

Uważam, że można zamknąć temat ponieważ dostałem taką o to odpowiedź:

*Odpowiedź*

Tylko powiem tyle lipa a nie mam zamiaru przepłacać to poczekam do niedzieli jak będzie MHH to zakupię uri za 10€ to będe mieć 30k x3 więc wyjdę na swoje.

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Tym razem żółta kartka.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

Zatem kłódka.

Pozdrawiam
    MOD_Bedril

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.