ulepszanie modułu dmg

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika нαѕєηƒяαтzI, 7 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam mam ulepszony powielac dmg na 5 lvl , daje on Bonus hitpoints/powielacza:10% , wiec jaki jest sens ulepszenia tego modułu na 16 lvl ?

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie mozliwe ze 5 level daje ci 10% bonusa. powinirn dawac niecale 3% tak na oko

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

widocznie zwiekszyli bonusy albo jakis blad moj modul xp na 10 poziomie daje 20%

4. polecam wrócic do szkoły i nauczyc sie jeszcze raz działu o nazwie procenty
    acz kolwiek bonus dotyczy tylko hitpoints bonus powielacza jest inaczej naliczany a jego pelna sila (16 pzm - 10 %) jest aktywna dopiero po 20 godzinach od wstawienia modułu w bazie

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

masz ulepszony jakis modol ze sie wypowiadasz?

6. a żebyś wiedział ze mam

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

to sprawdz sobie jaki % daje ci ten ulepszony item :)

8. wystarczy wejsc sobie w zakladke klan a nastepnie w zakladke stacje bojową i tam widzisz na bieząco bonus dmg do jednej setnej procenta

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie budowalem stacji bojowej ostatnimi czasy ale w dziale ulepszenia faktycznie dziwne wartosci sie pokazuja nie wiem jak to na stacji wyglada :)

10 poziom ulepszenia a juz daje 18% nastepny jak widac bedzie dawal 20% a max jest przeciez 10% o to mi chodzi :)

10. to ci daje tylko bonus do hp modulu mozesz to przejrzec w hangarze w inwentarzu zobaczyc ile hp ma podstawowy a ile ulepszony (moje ulepszone maja 1kk hp z drobnymi groszami :)
    bonus powielaczy jest inaczej naliczany niz tam pisze ale wiem o co ci chodzi :) ty masz troche racji i ja tez :)

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.