Ulepszenie eventu "Szalone kubikony"

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •BL4CK•69•ELIOT•, 30 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam graczy, moderatorów, CM_ów , oraz wszystkich pozostałych pilotów :D
    Według mnie i zapewne wielu z was nie odpowiada fakt że podczas eventu szalone kubikony który ma wspaniały potencjał lepsi gracze z premedytacją biją kubikony z lepszej amunicji abyśmy my flaksy jak najmniej zarobili, przejdę do sedna chodzi po prostu o to aby podczas tego ewentu kubikony miały zwiększone poszycie i osłone 4 krotnie co zapewne poprawiło by nasze zyski z rzucania kamikaze i być może zniechęciło niektórych do bicia z lepszego ammo.
    Korzystając z okazji drugi pomysł zdarzają się włamy na konto i aby zminimalizować straty uniemożliwić sprzedaż rzeczy ulepszonych.

2. LaserFire3

LaserFire3 User

Co do eventu to mało mnie to obchodzi, więc nie mam zdania, ale blokada sprzedaży ulepszonych rzeczy- świetny pomysł

3. Czy mi się wydaje czy na pl3 nie było dzisiaj eventu?

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

powiem tak wg mnie nic dziwnego ze ktos bije z bialki a nie x1 bo chce zarobic ;) zwiekszenie 4 krotnie wielkosci alienia nie spowoduje ze ktos pomysli zaczne bic z x1 dlaczego? bo zawsze przyleci jakis koks i bedzie bil z bialki z reszta w szalonych o kubikona tak nie chcodzi ;) mam za to rade mysle ze calkiem niezla dla ciebie i podobnych tobie najlepiej bic w grupie z takim koksem ktory wali z bialki (o ile sie zgodzi) wtedy dostajecie po rowno - oczywiscie to rozwiazanie z kolei jest nie fair w stosunku do tych ktorzy ubija wieksza czesc a nie dostana proporcjonalnie urki ale to lepsze niz zwiekszanie rozmiaru tak mi sie zdaje :)

5. Ale jeśli zostanie zwiększone poszycie tego kubikona będzie on trudniejszy do zestrzelenia i zdąży się więcej kamyków puścić.

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

sluchaj ja to moglbym pojsc na takie cos :D ale przekonaj BP zeby dalo nam mozliwosc zarobic jeszcze wiecej na szalonych ;)

7. ale wiesz że to zależy od DMG jakie się zadaje w kubika ? i tym sposobem mógłbyś mniej zarobić przykładowo
    koks bije z białki 40k
    ty bijesz z białki 10k
    i jak kubikon padnie przykładowo w 10 sek do DMK koksa wyniesie razem 400k a twoje 100k i czym dłużej bijesz tym dalej jego DMG jest od twojego więc sądze że to zły pomysł

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

tylko w szalonych chodzi o protegi a nie o samego kubika. ale i tak bp sie nie zgodzi zwiekszyc hp kubika

9. więc aby zarobić więcej z szalonych musisz :
    1. mieć konfe tank na cytkę
    2. jako pierwszy zaczynać bić kubika
    3. wypuszczać kamyka w idealnym momencie czyli jak kubik wypuszcza proty
    a jak nie zaczynasz bić pierwszy to cytką używasz przyciągnij atak

10. Kolejna osoba która nie rozumie tego eventu. Jaki jest sens zarobic powiedzmy 100 u z tego kubika jak można 3000 tysiące z protów, zwiększając samo hp kubika nie zwiększy się nagrody za niego ;)

11. czyli piszesz że ja nie wiem że na szalonych kubikach wyciąga się urkę z prot ?

12. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie ma roznicy czy z jednego kubika bedziesz bil protegi czy poszukasz nastepnego bo i tak sie co chwile w takim ewencie pojawiaja. ja tam bije na golcu nie na cytce puszczam kamyka jak tylko jest mozliwosc uzycia i urka sie nabija. niektorzy to nawdt do kubika nie strzelaja tylko kamyki puszczaja chociaz tego nie rozumiem zawsze cos z kubika tez wpadnie mimo ze tlumy bija :p

13. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka.

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.