Ulepszenie spearheeda

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .PAWEŁ10., 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co sądzisz o moim pomyśle?

1. Jestem na TAK

22,2%
  2. Jestem na NIE

33,3%
  3. Pomysł do modyfikacji/zmiany

44,4%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

Witam was drodzy forumowicze:p:p Otóż pomysł jest bardzo prosty. Proponuję, by design do spearheeda albo elite, albo weteran dodawał +1 albo +2 sloty generatora. Pomysł jest spowodowany tym, że misje na zniszczenie spearheedów są niewykonalne po wprowadzeniu designu pusat. Podejrzewam, że ta zmiana spowodowałaby powrót spearków na mapy

2. LaserFire3

LaserFire3 User

Albo bazowa prędkość +15

3. Chyba trochę przeginacie jak by dali tą dodatkową prędkość to byla by przesada

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

no, ale jak chcesz teraz zrobić misję na spearki? Mają tą samą prędkość co pusaty, więc nikt nimi ni lata :/ coś zmienić trzeba, bo kilka, jak nie kilkanaście misji stało się niewykonalnych

5. Dodaj ankietę, bo nie mam gdzie dać "tak".

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie da się chyba :p Ale poproszę moda o dodanie ankiety!:D:D

7. pusat powinien tylko dawac predkosc bazowa do wegi albo cos w rodzaju mocy (sieć) by zatrzymywala na chwile obcy statek a oni dali dodatkowego slota i w kosmosie faktycznie zrobil sie teraz kosmos, wtedy spearhead poradzilby sobie z mockami

8. -gustaf-

-gustaf- User

Moim zdaniem dobra mysl ,nawet dodalbym slot na laser.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.