umiejętność Venoma - bardziej widoczne działanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 2 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Najlepiej będzie jak opiszę sytuację z gry, która miała miejsce kilkanaście minut temu.

Jakiś Mars z Venomem i puścił jakiemuś Venusowi swoją umiejętkę.

Nie widziałem całej akcji od początku, tylko nadleciałem w chwili gdy design już działał.

Statki nie strzelały do siebie i chętnie zdjąłbym sobie tego z Venomem, ale nie wiedziałem czy on użył designu czy ktoś inny też z Venomem użył go na nim.

A że jestem pazera to nie zaryzykowałem ubić któregoś, by przypadkiem nie pomóc wrogowi. :p
    (Choć teraz sobie myślę, że przecież mógłby to być ktoś z mojej firmy. :eek:)

Wiem że na statku atakowanym pojawiają się grafiki obrażeń, ale i tak ciężko było dla mnie to odróżnić, dlatego jakieś inne oznaczenia za pomocą kolorów można byłoby zrobić. Na przykład gracz z Venomem który użył swojej umiejętności paliłby się tak jak jest teraz czyli na pomarańczowo, a gracz atakowany na fioletowo.

Może przesadzam, ale sadzę że nie zaszkodzi.

Co myślicie ludkowie ?

2. Goro^^

Goro^^ User

Świetny pomysł, kilka razy na piratach widziałem jak ktoś podpalił venoma z mojej grupy. Oczywiście został dobity przez innych, który myśleli, że kogoś pali :p

3. Wszystkim nie dogodzi. :D

4. kris0211.

kris0211. User

Jestem za. Zwłaszcza jeżeli jest np. Venom z MMO i z EIC, oraz statek z VRU. Może i jest grafika "palenia", ale skąd wiadomo, kto tego użył?

5. Czempion

Czempion User

Jestem za, argumenty te same co koledzy wyżej :D

6. a myślicie że to zrobią? ale jak tak to najlepiej wogule dodać lepsze animacje do wszystkich zdolności

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

akurat animacje są bardzo dobre, tylko na venomie są problemy, więc nie widzę potrzeby zmieniania wszystkich

8. mam dobry komputer a prawie wogule ich nie widzę a czasem nawet raserów nie widać

9. Vito34

Vito34 User

jestem za tym bardziej że mam zamiar kupić venoma i niechciałbym żeby ktoś mnie ubił ze względu na błąd grafiki

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

no jak "raserów" nie widać to już jest tragedia:p wszystkie dobrze widać, a jeżeli ich nie widzisz to masz słaby komputer, albo słaby internet, albo wadę wzroku

11. Nie ma co sobie dogryzać Panowie.

Czy zdarza się że laserów nie widać tego nie wiem bo nie doświadczyłem, wiem natomiast że umiejętności designów do Golców (w tym Venoma przede wszystkim), słabo się prezentują i trzeba coś z nimi zrobić aby bardziej wyraziste się stały.

12. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.