Umjejętności

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kubahin1, 4 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy chcecie aby dodalo konfiguracje?

1. Tak

50,0%
  2. Nie

25,0%
  3. Niewiem

0 głos(ów)
    0,0%
  4. Po dopracowaniu

25,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kubahin1

kubahin1 User

Wpadłem na taki pomysł, aby stożyć 3 konfiguracje w umiejętnościach. 1 ma się od początku a następne można kupić za 300k uri. Chodzi w tym oto że np. w 1 konfiguracji mamy PP zrobione w samą górną linie, a jeśli odblokujemy drugą możemy dodać wszystko w dolną i poprzez 1 kliknięcie zmieniamy konfiguracje. Aby zmienić konfiguracje trzeba być na stacji, bazuwce albo trzeba być wylogowanym z gry. Myślę że coś takiego było by fajne. Oczywiście Prosze dawać swoje dopracowania jeśli chcecie.

2. Pomysl spoka ale tylko na poczatku i jesli pp wykorzystane w 1 zostaja na 2 konfe

3. kubahin1

kubahin1 User

Niewiem oco chodzi jeśli o to że np. mam 30 PP i je wykorzysta w 1 konfiguracji to żeby w 2 konfiguracji było też 30 PP jeśli oto chodzi to tak, a jeśli chodzi oto aby w 2 konfiguracji były przydzielone odrazu tak jak w pierwszej to nie bo poco.

4. kris0211.

kris0211. User

ZA
    Jeśli dobrze mniemam, to chodzi o to, że można zrobić na jednej konfie PP np. na PvP, na drugiej pod alieny, a na trzeciej pod zbieranie (czyli robi się je samemu, a nie ma się od razu zrobione)

5. o to chodzi

6. Czempion

Czempion User

Jestem za, aczkolwiek dwie by wystarczyły :)

7. Brak aktywności tematu więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.