Unban

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BrunoBGC, 28 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BrunoBGC

BrunoBGC User

Witam ! Czy spotkaliście sie kiedys z odblokowaniem perma ? Bardzo chciałbym wrócic do tej gry, ale niestety skusił mnie bot (10 miesiecy temu) i po 3 dniach- "twoje konto zostalo zablokowane na stale" :'C . Czy jest mozliwość odwolania sie od tego bana ? Chce powiedziec ze nie bylem botem 24/7 przez lata. Wydawalem haj$ na premki. To bylo moje pierwsze wykroczenie w tej grze. Prosze o wyrozumiałość i pomoc.

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Kartka, coś do pisania i smarujesz list do centrali (NIE mylić z niemieckim supportem) w jezyku angielskim lub niemieckim ale jak używałeś bota to i tak nic Ci nie da... konto do piachu poszło.:cool:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. BrunoBGC

BrunoBGC User

A jak do tej centrali napisać ?

4. -dshh14-

-dshh14- User

tak jak SMOD napisal radze po Niemieckü
    Straße:
    Drehbahn 47-48
    PLZ/Ort:
    20354 Hamburg - Neustadt
    Telefon:
    0408814130
    Fax:
    040/88141311

5. BrunoBGC

BrunoBGC User

A nie da sie emailem ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2015
  6. -dshh14-

-dshh14- User

da ja mam google mieszkam w hamburgu wpisz w google darkorbit hamburg adresse 3 od güry wejdzi i powinien ci wyskoczyc adres i mail jak cos znajde to napisze

Bigpoint GmbH, Beteiligungsgesellschaften in Hamburg znajdz to

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2015
  7. BrunoBGC

BrunoBGC User

8. JHM076

JHM076 User

Chłopie na co Ty liczysz .Dostałeś ban dożywotnio i bardzo dobrze .Jeszcze się do tego przyznajesz wśród uczciwych graczy iżeby ci pomogli ?Zrobiłeś to się świadomie i tyle .Aczkolwiek temat ten powinien być nauczką -bo jak widać chce się wracać .Jak tak załóż nowe konto.

NocnaFuria lubi to.
  9. NocnaFuria

NocnaFuria User

I bardzo dobrze!

A bot pewnie ściągnięty z nieautoryzowanej strony :)

10. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Tak jak pisałem w pierwszym swoim poście tutaj - jak używałeś to nic już nie pomoże w odzyskaniu tego konta ale jak chcesz to nikt nie zabrania pisać do centrali :p
    Sam coś wymyśl - nie ma gotowca :p
    i pamiętaj o wszystkich danych jak ID, serwer i mail konta :D

Adres w każdej odpowiedzi z supportu:p

Nie ma autoryzowanych stron z botami :D:D:D

Na forum nic nie zdziałamy z takim kontem - chcesz to pisz do centrali albo pożegnaj się z nim :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.