Uridium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ✩szaD.✩AKROBATA✩, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.Jeżeli nie ten dział przepraszam.Mama taki problem nie moge wykupić uridium sms Zwróć proszę uwagę na to, że dane płatności zmieniły się od momentu Twojej ostatniej transakcji i musisz teraz wysyłać swoje wiadomości pod inny numer. Poniżej znajdziesz aktualny numer telefonu.Kiedy wysłałem po takim komunikacie nie dostałem urki.

2. Witam.

Polecam napisać do Pomocy Technicznej, dział płatności. Tam otrzymasz wszystkie informacje na ten temat.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. Elewation

Elewation User

Może w kodzie BIG się pomyliłeś?

4. Po tym komunikacie pokazują się dane do SMS-a.

Słowo BIG i jakaś tam liczba oraz numer pod jaki trzeba go wysłać.

Pomiędzy BIG a liczbą musi być dana spacja. Jeśli o niej zapomniałeś, to SMS mógł nie dojść.

5. Krzywy

Krzywy User

Zrobią tak jak ze mną , zgłoszą do problemów z płatnościami, pomyliłem 1 cyfrę w BIG i za 4 sms mi nie zwrócą :D Więc szkoda na to słów.

6. No cóż, jest nawet wzmianka aby upewnić się czy mamy dobrze wpisany kod BIG :)

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

7. NocnaFuria

NocnaFuria User

Miałem to samo ;)

Dałem im wszystko co chcieli (bilingi, zdjęcia, numery etc.), a oni uznali, że mi nie odpiszą ;)

Krzywy lubi to.
  8. Krzywy

Krzywy User

Mi odpisali że nie ma takich SMS :D

9. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Brak aktywności w temacie od dłuższego czasu, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.