Usunięcie xenomitu z GG

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Exodus[EIC], 6 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za?

1. Tak

5 głos(ów)
    45,5%
  2. Nie

6 głos(ów)
    54,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mówiliście że można by usunąć xeno z gg w moim poprzednim temacie, więc zakładam temat o tym. Ja osobiście dodałbym te 12% do części do wrót, co dało by szanse 25% na cześć. Co o tym myślicie?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

A potem spore ilości xeno na stabilne osłony, smartbomby i dodatek który zwiększa prawdopodobieństwo trafienia skąd weźmiesz ? :rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. PO pierwsze ne podniasa ci szansy na czesci do wrót :p
    po drugr przyjdzie taki czas ze bedzi ci brak xseno :eek:

4. I tak tego xenomitu nie używam.

5. Rooney53

Rooney53 User

Jak zaczniesz latać na wrogie statki i użwać smartów/stabilek to zaczniesz używać, a po kilku tygodniach cały xeno Ci sie skończy i co będziesz kupował za uri?
    Możnaby zmienić jedynie, że np po zebraniu 500k xeno więcej nie dopisuje i nie losuje z gg, tak samo jak z nano poszyciem.

6. tez kiedys myslalem ze xeno jest lipne ale teraz gdy sie lata na 50% plus stabilki i smarty to naprawde xenomit bardzo sie przydaje :D

7. Eeee chwila przecież nigdy w skylabie się nie produkował xenom? A od tego restartu będzie ?

8. Czempion

Czempion User

Jasne, że można usunąć xeno, ale w zamian dałbym nanoposzycie.

9. To więcej byś miał ammo, bo ciągle by było multi. Ja bym proponował zmniejszyć o połowę wypadanie xeno i zwiększył np cdd, bo to słabo wypada, a każdemu się przydaje

10. Skoro tak, to temat do zamknięcia.

11. A ja się jeszcze odezwę. Xeno zbiera się z kubikow/icemeteorow i bossów, więc zawsze się Xeno nazbiera ;)

12. I tu też zamykam:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.