Uszkodzenia Dronów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WelcomeToIbiza, 4 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam ostatnio zauważyłem, że w momencie gdy padam nie naliczają się uszkodzenia do dronów. Stąd obawa przed tym czy mi nie pękną. Jeśli ma ktoś podobny problem dajcie znać.

2. Mi też się drony nie uszkadzają. Może BP wyłączyło szkody dronów na czas rozwiązania problemów z nabijaniem poziomu drona. Jeśli tak, to powinni o tym poinformować, bo gracze jak widać mają wątpliwości, czy aby to nie kolejny bug i stracą swoje drony :D A stracił ktoś może drony od kiedy ten "problem" występuje?

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

dzis byla pilka a na opilce sie nie psuja normalnie sie psuja wiem bo mi pekly ;)

4. klonek

klonek User

Mam to samo ale od wczoraj.

5. Nie psują się tylko na mapach PvP podczas piłki. Na wszystkich innych powinny się normalnie uszkadzać.

6. Hmmm mi się nie psują pomimo tego, że latam na wszystkich mapach. Więc o co chodzi ?

Oki wszystko w normie drony psują się jak dawniej. Pewnie nie psuły się z powodu eventu lub jakiegoś błędu. Temat do zamknięcia

Posty łączymy!
    MOD_MENTOR

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 czerwca 2016
  7. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Na życzenie zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.