Uszkodzenie dronów nie powiększają się

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika manis07, 7 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. manis07

manis07 User

Pytanie czemu nie widać na jakim poziomie są uszkodzenia (cały czas jest ten sam poziomo pomimo zestrzelenia) dronów w hangarze?

2. Cupak

Cupak User

to chyba trzeba sie cieszyć a nie smucić :D

3. manis07

manis07 User

a jak nagle pękną wszystkie

4. Chyba jedyne co możesz zrobić dla pewności, to ogarnąć CPU naprawy dronów.

5. Zosiaczek

Zosiaczek User

Jak nagle pękną wszystkie będę pisała do PT o zwrot. Radzę jednak się zabezpieczyć, zakładam, że procedura ewentualnego odzyskania może nie być taka prosta. Lepiej dmuchać na zimne.

6. Cupak

Cupak User

mi jak by z takiej przyczyny pękły drony i niebyłoby zwrotu to nasuwa się pytanie po co grać w coś takiego :p

7. Zosiaczek

Zosiaczek User

Jak tak zostanie zrezygnujesz z autopilota?

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Z otrzymanych informacji z centrali na chwilę obecna uszkodzenia dronów nie będą dopisywane. Nie zostało podane na jaki okres czasu zostało to wprowadzone.

Pozdrawiam
    BA_Matroz

Zosiaczek lubi to.
  9. Z gry nie mam zamiaru rezygnować :)

10. Zosiaczek

Zosiaczek User

:p
    Ty nie musisz tylko autopilot.:D
    Polataj "ręcznie" zobacz jaka to przyjemność, moge nauczyć jak nie potrafisz;)

11. Dalej nie mam zamiaru rezygnować z gry :D autopiloty niepotrzebne :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.