uszlachetnianie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika piopawi1, 21 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piopawi1

piopawi1 User

Uszlachetniam lasery sepromem ,przez moment uszlachetnienie jest zatwierdzane po czym zawartość przeskakuje na osłonę czy znika w otchłani .Uszlachetnianie laserów nie działa prawidłowo od niedawna.
    Przez częste zmiany a i niemożność równoległego grania i np. pisania na forum(połączenie przerwane) nie wiem czy to błąd czy następne " udogodnienie ze strony gry.

Witam .Trochę pokręciłem .
    Czy ktoś miał problem z uszlachetnianiem polegający na niemożności wbicia sepromu w lasery?
    Dzięki ."NIE" też mnie usatysfakcjonuje.
    pozdrawiam wasz wróg lub sojusznik w walce z próżnią .

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 maja 2015
    Trututututu lubi to.
  2. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Szanowny graczu po pierwsze łącz posty:) a po drugie to czy czasami nie masz w opcjach gry Gameplay zaznaczone "Aktywuj automatycznie ulepszanie broni przez CPU laboratoryjnego" ponieważ wtedy jak wejdziesz w Skylab to automatycznie wrzuci Ci seprom w rakiety jeśli je masz ulepszone sepromem:rolleyes:, jak przesyłasz seprom to zanim wejdziesz w Skylab odhacz w opcjach gry "Aktywuj automatycznie ulepszanie broni przez CPU laboratoryjnego" i zapisz.o_O

upload_2015-5-21_10-46-33.png

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

3. piopawi1

piopawi1 User

dziękuje za zwięzłą odpowiedź . Jestem początkującym użytkownikiem forum wiec każda odpowiedź cieszy i dowodzi działalności.
    Pozdrawiam .

4. Witam.

Skoro odpowiedź została udzielona to zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.