Uszlachetnianie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika janek1100[*NzV], 17 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Przesyłam surowce na statek ze skylabu i uszlachetniam, tyle że nie daje to żadnego efetu dalej speed i osłony pozostają w takich samych wartościach. Żeby to naprawić muszę skoczyć przez wrota lub pęknąć. Chyba coś tu jest nie tak, prawda?

2. nic sie nie martw nalicza ( przynajmniej mi prawidłowo ) a pokazuje różnie
    wchodza nowosci wiec przez jakis czas bedo błedy :eek:

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Wystarczy, że wrzucisz po 1 kamyczku i wartość wraca do prawidłowej ilości ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. Jak wrzucam 1 kamyczek to mi odświeża w ekranie uszlachetniania, ale już wartości osłony i prędkosći nie

5. =Aspazja=

=Aspazja= User

Również mam ten sam problem.Znalazłam sposób-wkładam np 5 sepromu i 5 promerium,dokładam np 1 sepro i 1 promerium - wtedy zaczyna ulepszać,ale nadal w jednym z okien nie wyświetla czasu odpowiadającego ilości włożonych kamyków.Wtedy wrzucam 1 kamyk sepromu w rakiety albo w lasery- wtedy się wyrównuje.

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.