utrata dronów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 19 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

Siemanko, tragedia się stała niesłychana chociaż jeszcze humor mi dopisuje o dziwo. Sytuacja ma się tak padłem dzisiaj kilka razy w walce a przy okazji niestety 4 moje drony odeszły z tego świata (szczęście w nieszczęściu że apis i zeus się uchowały a mało brakowało 99% zniszczeń). Teraz mój problem nie wiem jakim cudem ale na obu konfach nie mam cpu niewprawiającego drony w hangarze stoi nieużywany cpu (ładunek 32) i ten który był na statku (ładunek 24). Za żadne skarby świata nie zdjąłbym jednego z najbardziej potrzebnych cpu. Czy jest sens pisać do supportu w tej sprawie? Czy ktoś z was kiedykolwiek miał z jakąkolwiek rzeczą na statku podobny problem że jej po prostu nie było? Gram już kilka lat i nigdy nie miałem takiej sytuacji załamka totalna :/

2. Podczas utraty dronów nie posiadałeś cpu do naprawy dronów (DRO2-CPU). Drony mogą zostać nie odzyskane, ponieważ w sytuacji, gdy straciłem drony nie miałeś tego cpu. Zawsze możesz próbować swoich sił w supporcie, ale nie licz na zbyt wiele, bo wg. mnie już jest Twoim błędem to, że nie patrzysz na takie rzeczy. Mogłeś po prostu przed wejściem na mapę wejść do hangaru i sprawdzić czy taki dodatek się znajduje w obu konfiguracjach, czy procent zniszczenia dronów.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

czyli co sam sie zdjal?

4. Najwidoczniej błąd jakiś z tym dodatkiem. Było parę takich tematów, więc znając co i jak to skryptem podczas straty dronów będzie ''NO CPU'', oznaczające brak cpu w wyposażeniu, gdy straciłeś drony. Nic na to nie poradzimy. Ciężko będzie cokolwiek już udowodnić w tej sprawie.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

no spoczko napisze do supportu choc zakladam ze nic to nie da :/ no cos lekcja dzisiejszego dnia bedzie mie kosztowac troche kredytow i jeszcze wiecej urki. dzieki za szybka odpowiedzj jak mowielem jeden z lepszych modow tego forum :)

6. Nie ma za co :) Skoro i tak piszesz do supportu, to otrzymasz bardziej wyczerpująca odpowiedź i się dokładnie dowiesz co z to sytuacją.

Odpowiedź została udzielona, więc temat zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.