Uzbrojenie?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Dovak, 26 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dovak

Dovak User

Witam. Nie wiem czy to ja po prostu czegoś nie potrafię ogarnąć czy może coś się spsuło, ale do rzeczy.

Kupiłem sobie na aukcji Leonova, za grosze swoją drogą. Aktualnie używałem statku Piranha jednak w związku z zakupem postanowiłem zdjąć z niego pełen zestaw laserów i reszty wyposażenia i załadować to na Leonova. Problemem jest to, że jak chcę uzbroić tę maszynę to w ekwipunku widnieją TYLKO 2 lasery i generatory najgorszej jakości jakie posiadam. Musze wszystko dokupywać?

Ktoś, coś? Z góry dziękuje.

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Trzeba dokładnie zdjąć (najlepiej przyciskiem usuwania konf) i koniecznie z obu konf :p
    Potem odświeżasz hangar i powinno działać :D

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Dovak

Dovak User

Jeeeeezusie, okej dzięki. Miałem troche sprzętu na drugiej konfiguracji, nie wiem jak. Graczem być to mną być. Jeszcze raz dzięki.

Nie używamy słów niecenzuralnych nawet obrażając siebie ;)

MOD_Robson

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lipca 2016
  4. TM_Robson

TM_Robson Guest

Wyjaśnione to zamykam

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.