Vanquisher

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ☻†D♣I♣E♣G♣O†☻, 2 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hej! Przeglądając dzisiaj forum zobaczyłem FAQ designów. Bardzo zainteresowały mnie opisy designów akcji specjalnej "Walka o wpływy".

Design "Vanquisher" to specjalna limitowana wersja Goliatha dostępna wyłącznie dla pilotów oddanych sprawie MMO. Zapewnia nie tylko 5% premii do Wpływów uzyskanych dla MMO, ale również 7% premii do szkód podczas walki z pilotami konkurencyjnych korporacji.

Moja pytanie jest co to znaczy ta "konkurencyjna korporacja".
    Przykładowo jestem na eic to bije te 7% we wrogich graczy czy skoro design należy do mmo to biję tylko 7% więcej obrażeń w eic ( z którego bym był ) i we vru ponieważ design należy do firmy mmo. Czy może po prostu we wszystkich daje 7% więcej obrażeń? :p I jeszcze jedno czy bonus w postaci 7% obrażeń liczy się do wrogich klanów z mojej firmy?

2. tak ten design sie liczy do statkow wszystkich

3. Te 7% do obrażeń liczy się tylko do firm oprócz twojej.Nie daje bonusu gdy bijesz kogoś ze swojej firmy lub wrogiego klanu

4. Czyli będąc np z mmo mógłbym kupić sobie design ten niebieski dla eic i dalej biłbym im więcej o te 7%? :)

5. Tak, oprócz mmo

6. Ok, dzięki. Można zamknąć :)

7. Dzięki, też się zastanawiałem, koledzy mówili że jak jestem z VRU i kupie design dla MMO to będzie 7% przeciwko EIC i VRU, ale nie wiem jak to działa :)

8. mi sie wydaje ze jak jestes na mmo to tylko vanquisher daje ci 7% bo moj kolega go kiedys kupil (jak byl na mmo oczywiscie) i jak zmienil firme na eic i latal tym designem marsowym na vru to mu nie dawalo tych 7% do bicia

9. Ja latam na mmo designem peacemarker i normalnie bez dresa na 5% bije 48k z x4 , a z tym dresem bije do 52k więc daje :p

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Wszystkie te designy dają bonus tylko na statki obcej firmy i tylko pod warunkiem, że mamy odpowiedni kolor czyli Vanquisher działa jeśli jesteśmy z MMO, Peacemaker jeśli jesteśmy z VRU, a Sovereign na EIC. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

11. 2 różne wersje :p Czyli jak to w końcu jest? :D.

Odświerzam?! :O

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 maja 2015
  12. Poprawna odpowiedź brzmi: Bonus do DMG działa na graczy z wrogiej firmy niezależnie jaki design posiadasz (możesz posiadać design MMO, EIC, VRU i każdy z nich będzie dawał Ci bonus do DMG przeciwko wrogim graczom).
    Jedyna różnica polega na tym, że posiadanie designu Twojej firmy zapewnia Ci dodatkowo bonus do uzyskanych punktów wpływu, latając na designie wrogiej firmy bonusu do wpływów nie uzyskasz.

EDIT: Poprawka, to co napisałem to stara wersja, obecnie działa to tak jak MOD_Drizzt napisało_O

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 maja 2015
  13. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Odpowiedz udzielona, temat zamykam. :oops:

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.