ViperΔ - Pogromca Piccy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ViperΔ, 29 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Krokodylowi lepiej zajrzyj :D

2. Technik żywienia i usług gastronomicznych i dodatkowo dla jaj robiłem kurs cukierniczy który pozytywnie ukończyłem z najlepszym wynikiem będąc najgorszym "uczniem" w grupie xD
    Zresztą zajrzyj do mojego tematu na opis ;)
    też mi się obiło o uszka :D Kto mnie będzie gonił :(

wrednafranca lubi to.
  3. To tak jak ja :D
    Mamy tego samego technika :p I też praktycznie będąc jednym z najgorszych uczniów na początku, ukończyłem szkołę z jednym z najwyższych wyników xD
    Ja jeszcze myślałem o kursie barmańskim.. niestety tortów nie umiem stroić, więc cukiernik nie dla mnie :p
    Do tematu zajrzę, ale to jak będę miał więcej czasu :D

Ktoś mi wreszcie powie co się stanęło z kochanym Viperkiem? :oops::(

4. Chyba dostał bana tak jak miszelka pisała :D Ale jak wróci zasypie was spamem :D:D:D

5. Ale wiesz że ja też tortów stroić nie potrafię :D
    Na egzaminie były babeczki z ciasta kruchego ze śmietaną dekorowane owocami xD
    Połowę ciasta zeżarłem po czym okazało się że egzaminator spoko morda pozwolił wyrzucić :D Form babeczek nie zjarałem, śmietana w miarę dobrze się ubiła a owoce rzuciłem byle jak. Miały być 4 formy wykończenia po 5 babeczek :D

A Viperek pyskował i dostał miesięczny karnet na wakacje jak ja niedawno za nie(poprawne) politycznie żarciki :D

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Na yt w komentarzu napisał, że dostał na czat na tydzień chyba i na forum na miesiąc :D

7. A no tak teraz sobie przypominam też to widziałem tylko zapomniałem gdzie :D

wrednafranca i *MISZELKA* lubią to.
  8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Dlatego macie mnie :D

9. Nieoceniona pomoc ;) :D

wrednafranca lubi to.
  10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Staram się :D

11. No oczywiście ;)

wrednafranca lubi to.
  12. ViperΔ

ViperΔ User

UWAGA TEORIA FORUMOWA

Ja wiem, ktoś chce mnie stąd wykurzyć i jest to ktoś z ekipy BP czy tam DO nw :p
    Ban był o 2 dni za krótki a wiecie dlaczego? Bo ten ktoś wie że o tym napiszę i zaraz coś wyciągnie stąd i wrzuci mi pkt które trzymają 30 dni a bana dostałem na 28 więc powinienem raczej to pisać za 2 dni ale YOLO :D
    Teraz najmniejsze przewinienie grozi mi banem na 28 dni (Nielegalne bo w regulaminie jest 30 dni) lub 30 dni (Legalne) i żeby nie było to w końcu dowiem się kto to był no i będzie wiadomo co, można się domyśleć.

PS Jak się przyznasz to wybaczę :p

To nie jest troll jak to niby ostatnio było

13. Bana dostałeś niby na 28 dni, ale był nałożony na post z przed 2 dni więc razem okres bana "trwał" 30 dni.

wrednafranca lubi to.
  14. ViperΔ

ViperΔ User

Jakiego posta sprzed niby 2 dni? 2 Dni wcześniej nic złego nie zrobiłem chyba że czegoś nie rozumiem

15. Ban jest nakładany równo z dniem kiedy był opublikowany post "karalny" sam tak miałem po 3-4 dniach i miałem 26-27 dni urlopu :p

wrednafranca lubi to.
  16. ViperΔ

ViperΔ User

Ja dostałem kilka minut po karalnym poście a więc no... :D

17. Witam po urlopie od nas :D

18. ViperΔ

ViperΔ User

Elooo

Kolejny widze rank up :/ a ja to zacofany teraz jestem ale gratuluję :)

19. Podziekowal :p Odrobisz ;) Za tego bana bedziesz robil spam x2 :D

20. ViperΔ

ViperΔ User

To będą pkt x2 tylko boję się że te czerwone :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.