ViperΔ - Pogromca Piccy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ViperΔ, 29 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Moth

MOD_Moth User

@ViperΔ Witamy po krótkiej przerwie :)

2. gigamen

gigamen User

Nie wiem, czy dla niego była taka krótka:rolleyes::p

3. MOD_Moth

MOD_Moth User

Ja się do jego wakacji nie przyczyniałem :D

4. gigamen

gigamen User

Sam sobie 'zarezerwował':D:rolleyes:

5. ViperΔ

ViperΔ User

Mam perm bana wiec będę pisał 1 post miesięcznie żeby nie dostać za spam. Takie czasy są dzisiaj.... 4. Mi się "skończył"

6. gigamen

gigamen User

Przez te twoje bany dogoniłem cię rangą:D:p

Ghost_User lubi to.
  7. ViperΔ

ViperΔ User

No jak dostałem bana za branie udział w konkursie - za to już dostane 2 tyg. bo mówię o czymś co ekipie się nie podoba i +1 tyg. za spam x4 za recydywe, do zobaczenia za długi czas :/

Obyś do legendy doszedł :) mnie się to już raczej nie uda...

8. gigamen

gigamen User

Oj tam, przesadzasz. Chyba:eek:

Powoli, powoli i jakoś wbiję:D

9. ViperΔ

ViperΔ User

No mówię jak jest, dlatego muszę uważać x5 bo teraz ban x4(3?) będzie za ''darmo''.
    Po co robią konkurs jak nie każdy może wziąć udział, jeżeli ktoś nie może to powinno być to napisane.

10. gigamen

gigamen User

Ja się nie będę wypowiadał, bo obaj oberwiemy tekstem o skargach a tak tylko ty xD

11. ViperΔ

ViperΔ User

Hahaha tylko ja tak zawsze obrywam :/

12. MOD_Moth

MOD_Moth User

To nie jest miejsce na tego typu dyskusje ponieważ nikt za konkurs nie dał Ci bana ale od skarg masz odpowiedni dział.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

13. ViperΔ

ViperΔ User

Ja wiem lepiej za co dostałem. Po 2. to jest temat o mnie więc raczej mogę pisać tu o każdych tematach jakie mnie się spodobają. Też dziwne że to był jedyny post w tamtym dniu a post w konkursie został usunięty. Przypadek?
    Gdy nie dostaję normalnej odpowiedzi, od razu wiem, że coś się dzieje...

Za pewne to już ostatni post w tym miesiącu bo piszę prawdę.

14. MOD_Moth

MOD_Moth User

Nie Ty jesteś od decydowania na tym forum. Post został skasowany ale ja widzę za co dostałeś punkty i nie za post w tamtym temacie więc skargi, do działu skarg.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

15. ViperΔ

ViperΔ User

''Dział skarg'' Najmniej przydatny dział jaki może być...

16. MOD_Moth

MOD_Moth User

Zawsze możesz napisać swoją skargę przez formularz kontaktowy. Jeśli uważasz że ban był za post w konkursie to dostaniesz odpowiedź z dokladna informacja co i jak. Tutaj nie ma sensu o tym pisac bo to nie miejsce do tego typu dyskusji nawet jesli to twój temat. Nie zwalnia to Ciebie z podlegania pod regulamin forum. Pozwolisz że zakonczymy ten bezsensowny spór.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

17. elo grubasku :D

CADD lubi to.
  18. ViperΔ

ViperΔ User

:( elo
    Robie combo kebsa - chce przez jak najdłuższy czas jeść codziennie kebsa - mam już 6 dni naliczone :p

19. gigamen

gigamen User

No to powodzenia i smacznego:D

A potem zamiast chodzić będziesz się turlać:p

20. ViperΔ

ViperΔ User

Od dawna nie chodzę, tylko siedzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.