ViperΔ - Pogromca Piccy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ViperΔ, 29 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ViperΔ

ViperΔ User

A wiesz, ja jednak wolę kebsa lub picce

2. gigamen

gigamen User

To sobie Ghost_Usera wołaj, on coś tam programuje. Tylko siedzi i patrzy w ten komputer...

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Do DDoSa to przydałby się jakiś serwer u Azjatów, a nie programista. Osoba do obsłużenia samego procesu by się znalazła :)

Poza tym ja też programuję, robię teraz aplikację okienkową na kompa. W czasie sesji zrobiłem sobie apkę do sprawdzania ogłoszeń w wirtualnym dziekanacie :p Denerwowało mnie wchodzenie co 20 minut i sprawdzanie czy są wyniki egzaminu :D

4. ViperΔ

ViperΔ User

Bardzo ładna sygnaturka, nosacze to ciekawe zwierzęta.
    EDIT a to jednak nie sygnatura haha

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Uuuu, w tym natłoku spamu nie zauważyłem tej wiadomości. Wybacz mi :(

Czyli przekonałem Cię do pozostania przy starych nawykach żywieniowych?

I jak dobrze pamiętam zagrożone wyginięciem.... :(

6. ViperΔ

ViperΔ User

Nic się nie stało, ważne że zauważyłeś i mogę napisać kolejny post ;)

Tak

A to smutne :/ Żbik to ukradł Żbika z lasu które mają najniższy poziom zagrożenia ale jednak mają strefe ochronną

7. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A co jeżeli przekonam Cię, że kebab i pizza są niezdrowe? Przerzucić się na wegetarianizm? :rolleyes:

@MOD_ŻBIK Co ty tam robiłeś? Skrzywdziłeś biedne zwierzę? :(

8. ViperΔ

ViperΔ User

Próbuj chociaż ja wiem, że są zdrowe ;)

A potem został pogryziony, widać po agresywności tego kota gdy robił mu zdjęcie na jego miniaturce (ds) oraz sygnaturce

9. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skąd to wiesz? Czyżbyś wierzył w dawny kult płodności, gdzie chuda kobieta była czymś obrzydliwym? :rolleyes:

Swoją drogą, to Ciebie chyba też kot zaatakował :D

10. gigamen

gigamen User

Czemu u Azjatów? Problemy prawne?

Zrób i wyślij Viperowi wira który za każdym razem jak dostaje powiadomienie odpala jakiś sygnał dźwiękowy:D

11. ViperΔ

ViperΔ User

Mam swoje informacje ;) Istniało coś takiego? :D

Który kot? Żbik czy Paruwka?

Klikłem spoiler potem przeczytałem wiadomość potem dokończyłem poprzednie zdanie a potem odpowiadając na te pytanie zauważyłem że miałem nie czytać, sorki :( ciekawy pomysł w sumie ja bym to dodał do forum, napiszę w pomysłach

12. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Ataki DDoS są nielegalne. I to bardzo poważnie do tego podchodzą, gdyż atakiem DDoS można zdestabilizować pracę dowolnego serwera. Jeżeli jest to jakiś serwis i przez DDoSa jest niedostępny do zwykłego użytkownika internetu, to traci przy tym znaczenie i wartość. Aby temu zapobiec stosuje się usługi firm trzecich- mają serwery bardzo wydajne przepustowo. Blokują atak, a pozwalają normalnym użytkownikom korzystać z serwisu. Jest też tzw blackholing i to chyba służy zablokowaniu obsługi zapytań do serwera z zagranicznych IP (chyba, bo nie pamiętam dokładnie jak to działało, a szukać mi się nie chce).

Tak, kiedyś w jakiejś kulturze dawno temu takie coś istniało. Otyła kobieta była symbolem płodności. Nie pytaj mnie co to za kultura, bo ta wiedza pochodzi sprzed ok 8-10 lat :D

Obaj :D

13. ViperΔ

ViperΔ User

No Paruwka to spokojna jest a Żbik no to atakuje czasem znienacka a potem muszę odsiadywać w domu przez jakiś czas

14. gigamen

gigamen User

Aha.

15. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Orły też Cię czasem atakowały :D
    Aż takie przytłaczające? :D

16. ViperΔ

ViperΔ User

Trochę bolało

17. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Ale zakażenie się nie wdało.... :p

18. ViperΔ

ViperΔ User

Na szczęście

19. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Niestety, ale są też choroby, które rozwijają się w ukryciu po to, żeby później zaatakować ze zdwojoną siłą. Nie boisz się tego? :p

20. gigamen

gigamen User

Nie, nie wiedziałem co odpisać:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.