ViperΔ - Pogromca Piccy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ViperΔ, 29 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No staram się pomagać :D
    Summer ? :D
    W imieniu gospodarza (bo on taki nieobecny ostatnimi czasy) Witam a ten przepis to na Marcelowe ciasto piccy z zamrażalnika ma sie rozumieć ? :D

wrednafranca lubi to.
  2. Dodaj ferien :D

3. ViperΔ

ViperΔ User

Chcesz to Ci dam przepis na ciastko :D

4. Wolałem na coś z truskawkami, ale niech będzie :D
    Rozumiem że twoim marzeniem (oczywiście poza zaspamowaniem forum) jest praca w piccerni? :p

Jak masz ciekawy to poproszę :D

5. ViperΔ

ViperΔ User

To robisz tak

Idziesz do pierwszego lepszego supermarketu i kupujesz picce ale tylko serem chyba że masz w domu to mniej biegania. Potem idziesz do swojej lodówy w domu i bierzesz co chcesz (jak nie masz to wracasz do supermarketu) i wkładasz piccunie do piekarnika na ~190 stopni z tym wiatraczkiem takim (termoobieg coś takiego) na 7-9 minut. Potem wyciągasz picce i możesz dodać keczupu czy innego sosu a potem idziesz przed komputer i jesz.
    Mam nadzieję że pomogłem w przyrządzaniu jedzenia.

EDIT: Nawet zrobiłem godzinę temu poradnik ale tak zwaliłem podczas nagrywania że nie wrzucę tego nigdy do neta

6. Hehe a jak nie ma komputera ? :eek::D:D To gdzie ma jeść :p

7. ViperΔ

ViperΔ User

To do stanowiska gracza :D

8. Miał być przepis na ciasto, a nie na gotową picce, ale co ja tam będę wybrzydzał :D ... Cóż, gastronomia stoi przed tobą otworem, widzę potencjał :D

9. To on zastąpi Geslerową :D:D W przyszłości :p

10. Summer Ferien
    Zadowolony :rolleyes:
    Knedle, pierogi, naleśniki ew ciacho drożdzowe z truskawkami :D tak na szybko :)
    Z wyglądu ma się rozumieć :D
    Viper mam wykształcenie gastronomiczne to zawsze parę tipów na urozmaicenie piccy możemy wymyślić co ty na to ?

wrednafranca lubi to.
  11. ViperΔ

ViperΔ User

Z wyglądu :eek::eek::eek:

No wiadomo :D

12. No ja to fastfooda nie jem (takie samozaparcie) żeby schuść w oczach(u innych) i ew w tyłku (u siebie) xD
    To na tipy kiedy indziej się umówimy bo po dziewoję zaraz jadę :D

wrednafranca lubi to.
  13. ViperΔ

ViperΔ User

Pomoże ktoś? Nie wiem co dzisiaj na obiad zjeść, zjadłbym picce ale jak się już skończyła to trzeba wyjść na ten dwór ze słabą grafiką niestety a więc poradzicie coś? Może ankietę zrobię będzie łatwiej http://www.strawpoll.me/13226265
    Zapraszam do głosowania i dziękuję za pomoc :)

14. Głosowałem za zupką :D Picce to byś całymi dniami jadł :D

15. Wyjdź na dwór wyostrzyć piksele :D
    Jak kolega :D chyba nie masz wyjścia :) Tylko pamiętaj że klej z makaronu w tych zupkach ma właściwości rakotwórcze :)

wrednafranca lubi to.
  16. ViperΔ

ViperΔ User

Jezu raka można dostać? :eek::eek::eek: to ja chyba idę do McDonald i od razu nową myszke kupie bo stara rip trochę :D

17. Nom można ale w sumie od czego nie można :D Albo teraz nagle wszyscy wszystko bezglutenu xD Bezsensowność nie ma granic :D

wrednafranca lubi to.
  18. Viper czemu nie odwiedziłeś tematu PD/Poważka Chwalimy się :p Niby spamer a tego nie widział :D

19. Jak on przecież nie gra :D Pewnie widział i nie chce nas zawstydzać ;)

wrednafranca lubi to.
  20. Nie gra ? :p Jak on pewnie ma kilka mld poważki :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.