Opinie Vortex of Terror - wasze opinie!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 2 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co myślisz o wrotach VoT?

1. Świetne były!

4 głos(ów)
    8,9%
  2. Mogą być...

15 głos(ów)
    33,3%
  3. Kiepskie!

8 głos(ów)
    17,8%
  4. Wrota ToT były lepsze...

10 głos(ów)
    22,2%
  5. Nie mam zdania...

2 głos(ów)
    4,4%
  6. Były OK!

9 głos(ów)
    20,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aster

Aster User

Jakie macie zdanie o wrotach VoT? Ja nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Świetnie się bawiłem, lagi (o dziwo!) nie były zbyt uciążliwe. Ale to tylko moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać. Oceniajcie event w ankiecie i piszcie komentarze.

Pozdrawiam!

2. Szkoda ze tak krotko trwaly, jak sie zbieralo skrzynki z maksymalna iloscia protok. wydobywczych + podwajacz skrzynek bonusowych to troche ammo wpadlo. Wedlug mnie byly OK. Lagi czasem byly, ale gorszym bylo rozlaczenie z mapa (przynajmniej 2 rozlaczenia na wrota), i padniecie murowane z oczywistych wzgledow..;). Skrzynki na normalnych mapach tez OK, jak sie zbieralo to troche energi do GG wpadlo. Liczylem ze pociagna Vorta do niedzieli, a tu w srode zysk ucieli ..:p .Glosuje na OK!

3. -gustaf-

-gustaf- User

Byly calkiem niezle ale do usibow.Latwe alieny , ok. 40k urki , troche dobrego ammo.Nie wiem ile bylo fal do konca ale mysle ze bicie duzej ilosci usibow i moze czegos nudnego jeszcze dla marnego wizualnego dresu drona to niezbyt ciekawe zajecie.Zamiast tego moglyby byc z dwie fale po kilkadziesiac lordaki co dawaly 300 urki:):):)

4. -xdawid67-

-xdawid67- User

Jak dla mnie event bardzo fajny ,bo nawet flaxy miały szansę zarobić trochę ammo i części do montowni ;)(przynajmniej na lordakiach i dyniach). Boxy na mapach - szału nie ma, ale rakietki PLT do pozbierania zawsze spoko ;). Tak jak kolega wyżej powiedział do fali z uber sibami wychodziło około 40k urki. Może to nie fortuna,ale cisza, i spokój - we wrotach żaden gracz na niewidce Cię nie zaskoczy. No i oczywiście mega zaskoczenie ! Nowe Ubery ! A mianowicie ... uber lagi. :eek: Zakłócały ten cały spokój i znacznie utrudniały zrobienie wrót :(.Ogólnie do fali z uberami nie były takie trudne bo nawet robiąc je od niechcenia można było kamykiem te alienki ubijać :p . Jak trochę szczęścia to na podwajaczu dużo ammo leciało ;) Osobiście skończyłem wrota tylko raz z czystej ciekawości , i żeby zdobyć życiowe osiągnięcie :D Tamtego dnia poleciało mi (żeby nie skłamać:rolleyes:) około 200k ammo na demanery :cool: Oczywiście poszło trochę x2 i x3 :oops: Aczkolwiek opłaciło się. :D Ogólnie to jeszcze mam około 35k hellstormów z całego eventu ,co też bardzo mnie cieszy.:D Głosuję na "były ok" bo lagi :p

5. pl12356

pl12356 User

Fajnie ze chociaz wy sie dobrze bawiliscie, ja juz niestety nie mam cierpliwosci do lagow wiec po paru falach nie wchodzilem we wrota a co do dyn ktorych troche zebralem to piszac krotko; zenada

6. Dynie na mapkach fajne pet zbierał i wpadło parę energi :)
    Misje
    nie mogło zabraknąć (okelpanych i monotonnych) misji dyniowych :D
    Do tego jakieś tam we wrotach
    Na - to że nie robiąc jednego dnia wrotek to nie udało mi się zrobić jednej misji bo na każde jedne wrota wychodziły 2 demon drony :p
    Wrota.
    Nawet opłacalne z kamyka do fali z 15 uber sibami a nastepnie 20 sztukami tych uwielbianych przez developera alienów :p I zaraz po nich koniec wrót.
    Ścieżki we wrotach różniły się chyba tylko rozłożeniem przeszkód na mapce :p

7. Wrota przede wszystkim nieopłacalne dla graczy zaawansowanych, ale jako odskocznia od rutynowych zajęć w tej grze mogą od biedy być.

Ale jak dla mnie w tym wydaniu są zbędne. I w sumie cieszę się że event się skończył, bo można od nowa bez problemu grupy kleić do misji na piraty. :D

MINUSY całego wydarzenia: misje mało ciekawe i oklepane; za krótki czas trwania eventu, przez co nie dało się wszystkich ukończyć - dodatkowo w pierwszych dniach duże lagi; większe zużycie amunicji laserowej niż otrzymanie jej jako nagrody

PLUSY całego wydarzenia: darmowość ToT, dynie do zbierania

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.