Opinie VoT - wasze oczekiwania i opinie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pl12356

pl12356 User

Na ostatnich wrotach, kiedy z zawzietoscia w oczach je konczylem moja corka mlodsza(3lata) korzystajac z tego ze tatus jest zajety zrobila sobie mocny make up flamastrami.NIEZMYWALNYMI. Podsumowujac, wg mnie wrota byly udane i zycze ekipie DO zeby szla w tym kierunku.

Ostatnie edytowanie: 1 listopada 2018
  2. Cupak

Cupak User

Nie chodzi o to że wolno, ale o to że wcale ich nie mogłem zrobić z powodu laga 10 sekundowego, który oznacza koniec przy 20 sibach, potem jest rozłączenie i pozamiatane. Problem pojawia się przy zwiększonym ruchu na serwerze, ale jak to w BP zanim zauważą problem to minie 5 lat zanim dostają do niego rozwiązanie.

3. Mnie wpadły pomijając urkę kredki i amo którego starczy na jakiś czas ;)
    trzy laserowe,trzy wydobywcze,trzy radarowe,jeden osłonowy,jeden przeciw obcym i trzy ofiary w płomieniach :D
    Generalnie jestem zadowolony i szkoda że już koniec :(.Liczę że na wiosnę znowu będzie VoT i uzupełnię brakujące protokoły (głównie laserowe :) Pozdrawiam

4. coxu

coxu User

Mi się udało i nie zostałem ofiarą losu, ale całe wrota przeszedłem tylko 4 razy:
    wpadły 2 radary, 1 osłonowy i 1 alienowy

5. ani razu nieprzeszedlem wrot z tego wzgledu ze niepotrzebowalem uber sibow do misji i zaraz po udk konczylem z zyciami bardziej oplacalne dla mnie bylo zrobic udk niz liczyc na powielajace sie i niepotrzebne ofiarnosci

Cupak lubi to.
  6. wrota jak wrota, ze wzgl na event troche trudniejsze od innych, ale jest jedno ALE dajcieze czlowiekowi mozliwosc sprzedazy tego czerwonego zielonego i bog wie jakiego jeszcze "szmelcu" ktory zasmieca i laguje hangar, osobiscie nie potrzebuje tego a nie mam gdzie tego juz wrzucac (wszystkie statki juz tym zawalone), a irytuje ciagle przesuwanie iles w dol bo tam sa dopiero spartany itp

pl12356 i rrr-roger500-rrr lubią to.
  7. Aster

Aster User

Tak jak myślałem - po VoT na którym dało się jeszcze coś zarobić przyszedł czas na żniwa dla oszustów - Hitac! Po co robić takie eventy, skoro wiadomo że uczciwy gracz o zarobku może sobie pomarzyć. Ehh... Tak jak mówiłem - logika BP jest nie do ogarnięcia. Wściekłe PET-y albo Permafrost nawet nie myślą wprowadzić, ale taki badziew już tak.

8. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze,
    Proszę trzymać się tematu wątku.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4