Opinie VoT - wasze oczekiwania i opinie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poland102

poland102 User

jeśli robisz kamykiem to taki o zwiększonych osłonach, na udk i na usb potrafi zejść ponad mln osłony...

2. Szkoda robić nagroda słaba. A płomień nie potrzebny :p

3. pl12356

pl12356 User

Na ostatnich wrotkach dopiero po 2-ch dniach moglem je przytulic bo mnie juz zaraz po wejsciu na baze wywalalo.

poland102 lubi to.
  4. poland102

poland102 User

płomień nie potrzebny- fakt ale protokół wydobywczy czy laserowy..;)

5. Czy warto sie męczyć z tymi wrotami dla 1-2 protokołów ? :D

6. Ankalagon

Ankalagon User

Możesz się nie męczyć, nikt nikomu tutaj nic nie każe.
    Dla mnie to przyjemność poklepać sobie wrotka. Taka mała odskocznia od ganiania botów, graczy ( nie flaxów, nie początkujących z pierwszej gali), robienia LoW.

Ostatnie edytowanie: 17 października 2018
  7. poland102

poland102 User

może to nie skromnie zabrzmi ale konto mam na max`a, robienie wrotek /pomijając lago hocki klocki/ to pewna odmiana i no problem:); męczarnia to raczej te misje po kilkanaście tysięcy piratów- nuda;
    jeden protokół to pikuś ale z czasem będzie ich więcej...no i jeżeli faktycznie będzie to nowy vot to zobaczymy co dadzą..może kamyk
    4lvl:rolleyes:...pewnie nie

8. Z ekipą to piraty lecą w kilka dni :rolleyes:. A co do 4 lvl kamyka to się nie spodziewam że się pojawi.

9. ale za ukoncze wrot z alienow wychodzi 60k uri co przez 14 dni daje ci 840k uri

10. Aster

Aster User

Plus masa amunicji i rakiet. ;)

11. No tak ale słabsi gracze nie ukończą raczej wrót bo później alienów jest zbyt dużo i są zbyt dobre. :D

12. ile fal zrobia slabsi gracze to bd ich przyjemnosc

Aster lubi to.
  13. Aster

Aster User

Zgadza się. Ponadto zawsze coś tam wypadnie ze skrzyneczek. ;)

14. MetallicA

MetallicA User

ostatnio jak był VOT miałem starą FE + kamyk 3 lvl , dałem rade całe wrota pare razy zrobić tylko czasu dużo trzeba poświęcić .

rrr-roger500-rrr lubi to.
  15. tutaj zgadzam się zupełnie. Można nie mieć "fulki"i wtotka klepać.Zapasy amunicji i konfy na alienki.Trwa dłużej i trochę sprytu trzeba hehe emeryci dają radę ;)

poland102 lubi to.
  16. Ric0

Ric0 User

ja myśle że jutro odwołają event na testowym takie lagi że nie idzie nawet fali we wrotach zrobić ;P

17. Ankalagon

Ankalagon User

a o której godzinie zaczyna się VoT ?

18. raczej po polodniu daza wrotka

19. Ric0

Ric0 User

o tej o której się już do gry nie zalogujesz wystarczy zobaczyć na serwerze testowym co się dzieje lagi po 20 sekund co 10 sekund ;)

20. Kaftan

Kaftan User

Po to właśnie otworzyli serwer testowy żeby zobaczyć co generuje te lagi, mam nadzieję, że znajdą przyczynę i w końcu będzie można się cieszyć normalną grą.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.