Opinie VoT - wasze oczekiwania i opinie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nathersis

Nathersis User

Ci, którym zależy na protokołach to zrobią je w niecałe 2 godzinki, bo nie będą oszczędzać i białki + rsb i nie powinno być problemu nawet przy jakimś lagu od czasu do czasu. Pozostałym zostaje ubijanie mniejszych map i zbieranie boxów z amunicją, lub liczenie na farta że na jakiejś fali gdzie moby łącznie biją po 200k nie zwiesi nam gry nawet na 2 sekundy :)
    Mimo wszystko przez czas trwania eventu nawet wlatując tam co te 20h i ubijając jakieś pierwsze 2/3 mapy można wyfarmić sporo amunicji, więc jak dla mnie nie ma tragedii.

2. Next!

Next! User

Lagi nie pozwalają zrobić tych wrót. Bardzo dobry komp i szybki net nic nie pomogą - padniesz.

Cupak lubi to.
  3. poland102

poland102 User

zrobiłem całe, lagi i owszem ale drobne/ w porównaniu do ostatnich hadesów to pikuś/
    2h 10min, bez rsb , usiby, udk i inne duże grupy z kamyka;
    40mln pd
    116k pow
    60k uri
    7,5k pl2021
    8k ubr100
    3k hlstr
    48k x3
    34k x4
    60k job100
    70k rb214
    protokół uników

4. -ss24-

-ss24- User

Nie było tak źle. Lagi małe, dało się przejść bez padnięcia. Szkoda tylko że na końcu płomień ofiarny.

5. Turok112

Turok112 User

Szkoda, że są tylko 2 demon drony.. Kiedyś było więcej.

6. Aster

Aster User

No i skończyłem pierwsze wrotka. Nagroda - płomień ofiarny. Oby pierwsza i ostatnia. Ze skrzynek na końcu też jakiegoś szału nie było - Hellstormy i PLT-2021. Ale mimo to jestem zadowolony. :)

7. u mnie po modyfikacjach ustawień zero lagów :) wrotka proste juz dwa wydobywcze na 4 wpadły :D 5 do fulki mi brakuje

8. Ankalagon

Ankalagon User

ja poszedłem tą samą drogą co wczoraj i otrzymałem na koniec ten sam mechanizm ofiary. ( do trzech razy szuka )

Ostatnie edytowanie: 19 października 2018
  9. czyli jaką ?
    ja najpierw lewe potem górne

10. poland102

poland102 User

nie ma znaczenia który port wybierzesz, ja zawsze idę tą samą drogą a fale inne...
    co do nagrody końcowej, tak naprawdę sens ma tylko wydobywczy a reszta..no może radarowy czy laserowy jeszcze ma sens szczeg. przy komplecie;)

11. FrOsT19

FrOsT19 User

Czyli zawsze i tak będą uber siby? :D Tylko za każdym razem w innej kolejności?

12. Nathersis

Nathersis User

No właśnie, jak to z tymi sibami jest? :p Wczoraj miałem dwukrotnie falę ( jeśli się nie mylę 20 ) uber sibów. Przy drugiej już niestety lagi mnie wykończyły. Zawsze są 2 fale uber sibów i potem koniec?

13. tak druga fala sib to juz koncowa mapa tylko po nich jest jeszcze ufo ufonity i streuner

14. Ankalagon

Ankalagon User

przy poczwórnych - dół, przy potrójnych - lewy. Fale te same - jednak dzisiaj mapka nr 1 była już napaćkana "krzyżem z belek " ale za to mapa końcowa bez porozwalanych po mapie kwadracików.

i z tego co wiem od innych jedni mają uber kristaliny a inni uber sibelonity. więc nie do końca jest to samo.

15. Nathersis

Nathersis User

Kurcze, to szkoda że padło mi się, bo wcześniej poszło z 40k białki na siby za które ostatecznie nie dostałem nic :/

16. w moich umk na koncu streuner u innych jest cubik

2 razy wybralem lewe potem gora i mialem krzyż a pozniej czysta mapa bez barier na sibach

17. Nathersis

Nathersis User

A lordakie płacące 300 uri to też standard jak w przypadku uber sibów czy jedna z możliwych map? :rolleyes:

18. poland102

poland102 User

szkoda białki, szybciej i bezpieczniej z kamyka tylko najlepiej ponad 1,5mln osłon na konfie musi być:D
    tu wybieramy tylko port do przeskoku a mapę i tak losuje nam system...tak samo jak nagrody w paczkach i płomień na końcu:cool:

Ostatnie edytowanie: 19 października 2018
  19. coxu

coxu User

Wrota skończone - dostałem protokół osłony. Do ubersibów Aegis+kamyk. Później Venom, ćma, zakażenie, booster na umiejke i szkody, ammo: białka+HSTRM01+PLT-3030. Ryzykownie ale szybko schodzą (biję ok. 40-45k, PET z 7-9k na złotku) 2 razy padłem przez mikrolagi. Amunicja laserowa wychodzi mniej więcej na 0 (może minimalny plus) ale za to sporo rakiet wpadło.
    Teraz pytania:
    -Da się kupić protokoły 4lvl w sklepie czy można je zdobyć tylko jako nagrodę z VoT lub innych eventów?
    -Czy to normalne, że mogę wyposażyć PETa w protokól na 4lvl mimo że ma on dopiero 17lvl (z tego co się orientuję można je założyć od 20lvl)?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.