Opinie VoT - wasze oczekiwania i opinie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 10 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zrobiłem wczoraj (protokół wydobywczy ☺) dziś osłony,zawsze to nie plomień ;)
    Lekko ponad 2 godziny na nietoperzu i job-100 plus kamyk. Fale te same męczące usibki i cubik na finał.

poland102 lubi to.
  2. Ankalagon

Ankalagon User

to po gwinta zabawa w porty jak system losuje :)

3. poland102

poland102 User

żebyś miał wrażenie, że wybierasz...
    Łukaszenka i Putin tez tak robią:D

4. Ankalagon

Ankalagon User

to tak jak z czekającymi nas wyborami :)

5. Aster

Aster User

Heh, podobnie jest w Polsce i wieeelu innych krajach na świecie. ;) To jak wybieranie między strzałem w łeb, a strzałem w głowę. :D

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

No jak pech to już najgorszy z możliwych, robię Ubersiby, wszystkie na żylecie w rogu i co, Restart serwera, ażeby ich jasna pomroczność....

7. coxu

coxu User

ehh najgorzej, m.in. dlatego od razu dobijam

8. Turok112

Turok112 User

5 min temu ubiłem 3 devourery i z ani jednego nie wypadła mi skrzynka, z czego wiem to nie tylko mi.. Znów bugi we wrotach.

9. Polecam najpierw zaznajomić się z falami we wrotach a potem ciskać piorunami. Nie ze wszystkich devourerów lecą skrzynki.

Aster lubi to.
  10. ViperΔ

ViperΔ User

Przesadzają z ilością uber sibów... szkoda ammo i sepromu na coś co i tak prawie że uri nie dają
    EDIT: + te śmieszne looty pod koniec, 2 razy zrobiłem vot 2 razy protokół na uniki... śmieszne

11. Trzecie wrotka i "wykrakałem" sobie ten płomień ofiarny :D .Trzeci do kolekcji echh

poland102 lubi to.
  12. Ankalagon

Ankalagon User

no ja jak na razie tez jestem "bardzo zadowolony" po raz trzeci mechanizm ofiary. Tak sobie kombinuję, że jak tak dalej pójdzie to będę w stanie wyposażyć w ten mechanizm "wszystkie statki" dostępne w DO a i w razie czego będę miał zapas jak by który się popsuł. ( zapewne ekipa DO czyta w moich myślach i do tego dąży )

Ostatnie edytowanie: 20 października 2018
    rrr-roger500-rrr lubi to.
  13. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

co on daje?

14. Ankalagon

Ankalagon User

rrr-roger500-rrr lubi to.
  15. Osłonę wybranemu graczowi.Na siebie nie działa

16. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Nie da się jak bijesz "kamykem".

17. Cupak

Cupak User

Ja wczoraj miałem "fart" po ubersibach otrzymałem znowu ubersiby i to w tej samej ilości :eek:to jest prawdziwy terror :confused:

18. Trzecie wrota: wydobywczy i 2 radarowe pozdrawiam

coxu lubi to.
  19. pl12356

pl12356 User

No to nie wiem czy ja moge narzekac. Ostatnim razem jak byl WoT to mnie pierwszego dnia do wrot system nie dopuszczal,ciagle ladowalem na bazie.Tym razem chcialem byc cwany,odczekalem 2 dni i o 4(!) rano ochoczo pruje na wrota a tam co? Sruuu i na baze.
    Aaaaleee w koncu mi sie udalo wejsc, z lagami ale jestem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.