W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. termi330

termi330 User

Na twoim miejscu szedłbym teraz w full havoc. Zety nie są trudne zrobisz je bez zadnych duzych problemow, jakbyś jeszcze miał formacje ćmy to jeszcze szybciej zrobisz te wrota. A co do Bety i Alfy polecam Mechanizm Kamikadze poziom 3 oczywiscie. Bez tego radzę ci nie robić zajmie ci to duzo czasu, chociaż koniec końców zrobiłbyś. Zety najbardziej opłacalne bedziesz mial z nich kluczyki = lf4,apis,zeus, CDD = PP, i trochę sepromku na rakietki/oslonki rob dopoki 10 havo nie bedziesz miał pozniej polecalbym robic hadesy/kappy w zaleznosci czego najbardziej chcesz szybciej miec full lf4 = hades, full hercules lecz o wiele dluzej bo wiecej uridium bys musial wydac = kappa. To już ty sobie wybierzesz co wolisz. Oczywiście wrota rób tylko i wyłącznie na podwojnych nagrodach.
    PS: aha i przydaly by ci sie podstawowe formacje takie jak szkolenia, serce, romb, cma to podstawa i moze jeszcze ewentualnie pierścien choc konieczny nie jest - kupuj na przecenach w sklepie.

2. Bazuka50

Bazuka50 User

Witam ponownie.

Aegis Elite
    13 bo2 i full napędy
    6lf4
    25lf3
    Pet 8lvl i kamyk 3
    8 irisów
    formacje tylko za kredyty

W co dalej iść? Mam na ukończeniu Zetę (107/111)

PS. Czy tylko ja mam takiego pecha, że mając 107 części zeta od dwóch tygodni nie mogę ich złożyć? Wydałem łącznie z 25k uri bo myślałem że jak tylko 4 części to pójdzie, ale nic nawet jedna część nie wypadła. No i oczywiście w między czasie używałem jeszcze darmowych energii za logowanie oraz ze skrzynek.

3. ViperΔ

ViperΔ User

Zety, zety i jeszcze raz zety :) ja 104/120 kappa i 20k uri starczyło :) bez rabatu ale z premką i %%

4. Bazuka50

Bazuka50 User

Dzięki za odp. :D

A zety robić aż będę miał havoki, czy dalej potem robić?

5. 23lf4 9 dronow na 10lvl pet 11lvl 20pp wszystkie formacje full havoc co dalej?

6. ViperΔ

ViperΔ User

Robisz dopóki nie będzie 10 havo :) a potem kappy kappy i kappy

Kappy kappy i kappy

7. Pułkownik full 16 all wszystko miliony ammo itp.
    Wszystkie statki full pp itd. ?

8. Albo robicie kappy z nastawieniem na herki + parę LF4 albo hadesy z nastawieniem na LF4

ANAKIN[] lubi to.
  9. LakiTou

LakiTou User

Witam!

Full LF3, B02, G3N-7900.
    20lf4 bez ulepszeń
    Apis, Zeus, 8 Irków (2x16lvl, reszka ok. 10lvl)
    Formacja dronów - w sumie tylko Szkoleniowa
    3 Havocki
    Goliath + wiekszosc skinow do niego
    Vega j/w
    9PP

W co dalej inwestować?
    Cisnąć dalej ulepszenia dronów i później starać się dokończyć komplet havocków czy lepiej wlozyc cos w PP?

Z góry dzięki i milego wieczoru zycze :)

10. Odpowiedz jest prosta! :) Zety rób do full havo a cdd do pp powoli bedzie szło i powoli ulepszaj drony :p

11. LakiTou

LakiTou User

Dzięki wielkie! :)
    Obawiam się, że zabawa z Zetami za szybko się nie skończy (znając moje szczęście...) ;p

12. ##ARTEK##

##ARTEK## User

Witam, mam pytanko, troszkę z innej beczki ale chyba jakoś się mieści w temacie, a mianowicie, co ulepszać po dronach, LF4 czy osłonki? Mam drony i wyrzutnie na 16 lvl i nie wiem co się bardziej opłaca ulepszyć następnie, z góry dzięki za pomoc :)

13. Mozesz LF4 a potem oslonki :) Ja ulepszalem wszystko za jednym razem :)

ANAKIN[] lubi to.
  14. poland102

poland102 User

zakładając że masz rozbudowany PP to zacznij ulepszać od osłon na konfie ucieczkowej / tej z herkami jeśli masz/ wszak po pierwsze przeżyć;
    następnie podciągnij LF4 na konfie typu czołg / tej z havo jeśli masz/;
    następnie osłony na konfie / tej z havo/ jeśli masz tam jakieś osłony
    i na końcu resztę lf4:)
    a jak masz dużżżoo uri / kasy / to wsjo naraz jak lindorexelent1

lindorexelend1 lubi to.
  15. mam konto SFE malo tylko PP 42 :) w co dalej czas inwestowac skoro nowe statki jakos mnie nie ciagna bo to poprostu zenada zdobywanie tego oleju a skoro wszystko mam to i gra mnie juz nudzi pomysly ?

16. Też nudzi i próbuję kończyć misje na alienki ;) :D

ANAKIN[] lubi to.
  17. @.-T.H.O.R-. to kupuj RSB podwojne bosterki i jazda na statki :p

18. Jak pustki na mapach :D

ANAKIN[] lubi to.
  19. IfruitI

IfruitI User

g-suregeon,tartarus,deminisher, solace, specrum , Venom, sentinel
    8 irysów [poziom 6],apis [poziom 8] oraz poluje na części / cały dron zeus ;D Edit:Mam zeusa
    4 havoki
    17+5 lf-4 [poziom2],ful lf-3 z czego [10 na 5 poziom] oraz b02 , wyrzutnia rakiet [poziom 3]
    pet 14 poziom(kamikadze [3] , lokalizator wrogów [3] , zbieracz surowców [3] , zbieracz cargo [3] leczenie petem [3])
    25 +1 pp()
    formacje: cma,szewron,pierscień,serce,X , szkoleniowa, żółwia , strzały , dwóch włuczni
    w co dalej inwestować? Aktualnie składam dalej zete.​

Ostatnie edytowanie: 17 maja 2017
  20. Rób dalej zety bo masz z nich havo/klucze/pp a po co ty lf-3 ulepszasz xDDDD to jest tak jakbyś ulepszał flaxy xD