W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Zgadzam się z tym co napisał @janek1100[*NzV] tylko dodał bym do tego formację ćmy, która bardzo ułatwia robienie wrót typu zeta.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

2. Stalco1277

Stalco1277 User

Jeszcze jedno pytanko. Po ukończeniu Zety dostałem 35k urki + za moby. Dodatkowo, po otworzeniu skrzynek, otrzymałem 30k uri. Na co ją najlepiej wydać? d^_^b

3. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Najlepiej inwestuj to uri w zety, to najszybszy sposób na zrobienie full havoc, oczywiście w weekend i najlepiej mieć rabat.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. witam bo nie wiem co dalej robić :/

mam:
    Lasery: 15 lf4 zwykłych ,3 lf4-pd ,1 lf4-hp,1 lf4-md i reszta to lf3
    Osłony: 5-BO2 na 5 lvl i reszta BO2 bez lvl
    Napęd: to full g3n-7900
    Drony: 7 irys 6 lvl i na 1 lvl uleprzenia i 1 irys 6 lvl na 2 lvl uleprzenia i apis 6 lvl na 1 lvl uleprzenia
    PP : 22 pp przydzielone po swojemu
    dresy dronów : 1 zeus i 1 hercules
    mam prawie wszystkie statki i dresy do nich
    i peta tez mam i bajerki do niego
    mam do wydania 80 k urki i 521.924.120 kredek xD i nie wiem na co zbierać hajs lub nie wiem na co go wydawać

5. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Na Twoim miejscu odpuścił bym sobie na chwile obecną ulepszenia, a zainwestował w zety, aż do kompletu havoców. Potem wziął bym się za wrota typu kappa (do kompletu herculesów) i wtedy za ulepszanie. W między czasie zbieraj złote skrzynie pirackie z kluczy, które otrzymasz za wrota.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

MOD_TORO lubi to.
  6. dzieki troche tego urki zjedzie zanim full havoc zbiore xD

MOD_TORO i MOD_MIKUS lubią to.
  7. Cżeść mam problem w grze gdzie moge sie dowiedzieć

8. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu zależy jaki masz problem, możesz założyć temat na forum i tam opisać problem a my postaramy się pomóc:)
    Ewentualnie kontakt z pomocą techniczną jeśli my nie będziemy w stanie Ci pomóc...
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

9. Mam problem bo naciskam start i pokażą sie nagrody kalendarz i odbieram nagrode i pokaże mi się czarna mapa tylko nic nie ma

10. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

w co lepiej wydac 540k urki, w cyborga dokupujac mu brakujace elementy (ich koszt po rabacie wyniesie 840k), czy wrzucic we wrota z rabatem? albo iść w spartany?

11. tom30030

tom30030 User

opisz po krótce co masz (wyposarzenie, pp itp) i na czym ci zależy (pvp/pve)

12. Cześć już rozwiązałem ten problem właśnie gram a mam jeszcze jedno pytanie jak idzie broń ulepszyć bo muszę mieć jakiś ulepszacz jak to zrobić pomorzecie

13. Wchodzisz w zakładkę "ULEPSZENIA" tuż nad profilem pilota,wybierasz laser który chcesz ulepszyć i ustawiasz procentową szansę jaka ci odpowiada .Koszty ulepszenia zmieniają się wraz z %-owym zwiększeniem szansy na ulepszenie.Powodzenia :)

14. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

15 lf-4 nowego typu
    10 havoków
    0 herków
    0 spartanów
    38 pp
    drony 14 lvl
    apis zeus są
    osłony na 7 lvl
    +35 lf4

nie mam tych nowych statków typu cyborg, nie mam spartanów herków

zależy mi na dużej mocy bicia, bardziej alieny, gram bez premki

15. MOD_TORO

Ulepszenia dronów to po pierwsze, potem może pp pod alieny jeśli nie masz jeszcze (tajników polowania) dużo dają przy biciu alienów:)
    ewentualnie leć w kappy i w przyszłości zrobisz w montowni 10 spartanów za 10 herculesów,10 havoców i 2250 kryształow rozdzielenia.
    Jeśli grasz dużo i masz trochę uridium, pomyślałbym nad ulepszeniem starych zwykłych lf4:)
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

16. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

ale chyba nie warto ulepszać zwykłych lf-4, te nowe sa mocniejsze 212 i mają jakiś bonus

17. tom30030

tom30030 User

Dobiłbym drony na 16 lvl, nastepnie zabawa z kappami ( herki) - tj podstawa
    jesli chodzi o cyborga - wg mnie nie oplaca sie wydawac uri na te czesci - robic wrota, zbierac klucze i otwierac skrzynki

18. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

to skoro tak to mam jeszcze jedno pytanie
    wrota tylko w sobote podwajają nagrode?
    w niedziele są juz inne zasady? typu podwojony kronos?

________

projekt na spartany już mam w montowni, wygląda na to że trzeba robić kappy,a cyborga odpuscic.
    koszt po rabacie na brakujace mi części wyniosłby 840k, a mam 537k

19. RedCat313

RedCat313 User

w soboty (nie każdą) są podwojone części z wrót do kronosa a w niedziele są podwojone nagrody (z wyjątkiem uri i ammo) z wrót
    P.S. czy mi sie zdaje czy są dzisiaj te dwie rzeczy na raz? XD

20. MOD_TORO

Tak w ten weekend w niedziele były podwójne nagrody za wrota wraz z akcją podwajania wrót do kronosa:)
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

RedCat313 lubi to.