W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Siema, powrót do gry po długiej przerwie.
    Mam:
    Statki: Aegis, diminisher, leo, sentinel, spearhead, spectrum, możliwość zmontowania: solace i venom.
    8x irys brak designow
    Full lf3 bo2
    skylab max
    pet lvl 10 nie odblokowane sloty, kamyk3, zbieranie 3, radar 3
    umiejetnosci 8 punktow rozdane w osłony narazie
    formacje dronow, X i romb
    Do tego mam 200mln kredek i 750tys Uri
    Nie mam pomysłu jaki statek używać i w co wydać Uri, na pewno chce ćme zakupić z formacji, co dalej? Odblokować peta, czy może inne formacje jakieś jeszcze? Bede farmić teraz zety co tydzien na x2 nagrodach po klucze. Dzięki za pomoc

2. cichyboob

cichyboob User

witam a ja nie wiem co ulepszać drony (6 irysów) czy promyki (7 szt) czy może gdzie indziej zainwestować urke zakup apisa i zeusa?

3. Cześć,
    ja bym na razie latał dimkiem. Nazbieraj odłamków z Agatusa i zrób sobie w montowni moduł 15% dmg do solace/sentinela, wtedy możesz zmienić statek. Farmienie zety to dobry pomysł (havocki, cdd, klucze). Za uri kup sobie ćmę i szkoleniową (chociaż do zety wystarczy ćma). Otwieraj złote skrzynie co dwa tygodnie, to nazbierasz na drony i wpadnie ci trochę lf4. Polecam jeszcze zacząć puszczać wyprawy. Ja używam peta tylko do zbierania surowców/namierzania alienków, więc tutaj ciężko mi doradzić

-PŁONER- lubi to.
  4. Lednox1

Lednox1 User

nic nie ulepszaj, składaj zetty w niedziele i je rób ( w niedziele bonus x2 :)

Poleć tę stronę