W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Cześć. Wróciłem do gry po kilku(nastu) latach. W około 2tyg zrobiłem sobie "starą FE" - czyli golec, 8 irków full lf3, osłonki B02, PET i 10PP. W międzyczasie ze skrzynek udało mi się wylosować 3 LF4. Jeszcze na nowo poznaję grę i jej możliwości, ale na chwilę obecną chciałbym kupić jakiś sensowny statek. Obecnie śmigam golcem z designem pod osłonki (bastion). Mam 250k uri i myślę jaki statek byłby dla mnie odpowiedni do gry bardziej solo typowo pod pve. O pvp na razie nie mam co myśleć. Do tego zastanawiam się na co dalej przeznaczać urkę/kredyty. Czy kupować klucze do skrzynek żeby szybciej zdobyć LF4? Czy może zainwestować w CDD? Doradzicie coś? :) Kompletnie nie wiem od czego zacząć tyle się pozmieniało.

2. Michers

Michers User

Tylko wrota Zeta.
    po Havoc, klucze i cdd. Kluczami otwieraj złote skrzynki po Apisa i zeusa, a i statki tez się trafiają .

3. Example

Example User

Siemka, mam 25PP pod PVE, full LF4 ( różne i te lepsze i zwykłe) 4 promki, 10 dronów (full havo) , statki:Wszystkie dresy do golca za 250k uri, aegis,spirek,citadel, peta 16lvl (10 wydobywczych , 2 radarowe) . Pytanko co robić? Skupić się na klepaniu promków czy inwestować w CDD, a może co innego?

4. S3nd3r

S3nd3r User

Rób ful promki i klep zety po klucze a CDD same wpadną przy okazji. Podczas eventów kupuj moduły do statków, jeśli żadnych nie masz.