W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MajsterGE

MajsterGE User

2. MajsterGE

MajsterGE User

Hej, jeszcze takie pytanie bym miał. Na pall często mnie ubijają i trudno mi zebrać na tą zete energii. Latam głównie aegisem albo vegą (design z osłoną 10%). Pytanie jaki statek najlepszy w mojej sytuacji na zbieranie pall i ucieczkę. Jak mnie jakiś SFE zaatakuje to spanikuje i nie zdążę uciec. Myślałem nad zakupem pusata za 250k uri (mam 200) albo złotej vegi (tu mi brakuje kabli za 160k uri także taniej by wyszło). Chciałem też to uri wydać na CDD bo mam dopiero 12 PP. Ale co mi po umiejętnościach jak będę ciągle bity na 5-3, więc może lepiej zainwestować w jakiś szybki statek, co myślicie?

3. Pusata i tak będziesz chciał mieć żeby go przerobić na PUSAT+ (pusat +bańka uridium +3000 diametronu). Złota vega jest średnia ... jak już ją chcesz to kup na handlu za kredyty w aukcjach "dziennych" (broń Boże na to choć jedno uridium wydać xD)
    ... a tak na poważnie to po prostu trzeba przywyknąć do pękania na 5-3. Teraz misie pysie na automatach mają takie moduły w statkach na DMG że najczęściej pękasz i o tym nie wiesz. Poza tym zdarzają się żółte moduły dają +x% do szybkości dowolnego statku ... reklamowane w grze "najszybsze statki" ... wcale nie są najszybsze - to tylko REKLAMA

MajsterGE lubi to.