W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

czyli tak jak wyżej pozostaje ci robienie kapp albo otwieranie skrzynek na evencie x2 lf4

2. Witam! W co dalej inwestować?
    • 3 hale a w halach : Goliath , Citadela , Aegis // Designy do goliatha to spectrum i all z handlu)
    • Wszystkie dodatki
    • LF3 duuuuuużo , bo2 duuużo , napędy full
    • 8 LF4 i w tym 1 LF4 na 4 lvl
    • PET 15 lv , kamikadze 3 , zbieracz 3 , zbieracz surkow 3 , naprawiajacy mechanizm combo 3
    • 6 protokołów radarowych 3 lvl / 1 protokół cargo 3 lvl
    • 9/10 odblokowanych laserów w pecie
    • 6/12 odblokowanych protokołów w pecie
    • 8 iris , apis // 2 irisy na 13 lvl , 3 irisy na 12 lvl , 1 iris na 7 lvl , 2 irisy na 2 lvl i apis na 1 lvl.
    • 31 PP i 35/576 CDD
    • 9 havoc (full) tak wiem, że trzeba 10 na zeusa ale do zeusa jeszcze trochę drogi bo dopiero 12 części
    • Premium, rabat.
    No dość szczegółowo się opisałem no ale cóż :) Prosiłbym o nie pisanie żebym zrobił 10-tego havocka bo to wiem i w odpowiednim czasie się złapie tego dreska :) I chciałbym jeszcze dodać a raczej zapytać czy może nie kupić tego designa do goliatha co jest na tym evencie co aktualnie jest. Bo posiadam lekko ponad 100k a on kosztuje u mnie 105k wiec ...

3. A masz jakieś formacje ? Przydałby Ci się krab, (na kubiki) romb, (na kryśki) ćma na statki. A te desingi to z czego się orientuję to takie super nie są.

4. Ćma i szewron

5. W co dalej pakowac urke
    31lf3
    17bo2
    pet 8 lv
    formacji brak
    napedy full
    15pp
    8irysow?
    ogolnie stara fe

6. Elewation

Elewation User

Rób zety, dla havoków i od razu za cdd bd robił pp :) i w między czasie możesz drony ulepszać

7. Witam. Mam 25k urki(narazie tyle bo kupiłem 2 formacje) ale dziennie zbieram po 25 k z falconów. Moje wyposażenie :
    Goliath, i 2 hala (pchełką składam wrotka)
    21 LF-3
    15 Bo2 Ale te 2 rzeczy na handlu wyłapię(chyba że są bardzo konieczne teraz) to mogę wtedy to kupić
    8 irisów (wszystkie na 1 levl ulepszone)
    Full Speed
    7 pp
    Wcześnej wspomniane formacje (romb, ćma)
    1 havoc
    Wszystkie designy z handlu podstawowego
    Pet 8 levl.. i mechanizm zbierania surowców na poziomie 1
    Teraz robię cały czas falcony.. jak już zmienią low to zamierzam siedzieć na pallu .. Tak więc w co inwestować?
    Jak czegoś zapomniałem to dopiszę ( tylko powiedzcie czego brakuje w info )
    Z Góry dzięki :D

8. Elewation

Elewation User

Lf3 do kompletu i zety :D

9. A tak się zastaniawiam czy kupić za urkę te lf-3 bo już teraz mam 70 k urki.. czy lepiej na handlu?
    A jakaś inna propozycja jest ?

10. Elewation

Elewation User

Ja bym handel proponował, a jak nie zety to kappy dla herków i lf4 :D

11. Aham.. czyli fe i wrotka ( a pp to w miedzy czasie jak zrobie zete)

12. Elewation

Elewation User

PP zrobisz z zet :D

13. Tutaj macie dobrą konfiguracje [ciach]

Post edytowałam. Link przekierowywał na stronę, która nie miała nic wspólnego z konfiguracjami.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2015
  14. TimyFQL

TimyFQL User

To i ja zaktualizuję swoje pytanie :)

Golec dresy z dziennej
    8 irków, apis (13 otwarta skrzynia w grze i cały :p)
    28 lf3
    10 bo2
    formacje za kredki
    PET handlowy 3lvl, zbieracz surek 3lvl
    10 pp cyber I 2/2, poszycie II 3/3
    zeta na bazie (2 fala zrobiona jak na razie)

Aktualnie brak przychodu kredytów, SL ledwo wystarcza na rachunki. Urka za to płynie snadnie (chyba nie muszę dalej precyzować :p).
    W co teraz? Dobijać za urkę do 16bo2 + 33lf3? Potem jakaś forma (na low - serce czy romb?) i na zety ćma? W jakiej kolejności? A może karetka?
    Pozdrowienia!

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2015
    bjsbgksd lubi to.
  15. bjsbgksd

bjsbgksd User

1. Golec
    2. all dodatki, 5 BO2, reszta za kredki 5k shd, 1 irys, 7 flaxów, 24 lf3, reszta lf2, hlmst 2, 6 pp,
    3. kredek mam mało a urki 210 k ( i chyba zbieram na ageisa ale jeszcze nwm )
    3. Dosw. w grze mam średnie kiedys miałem stare FE konto ale selnołem i miałem 1,5 r. przerwy a tak to teraz gram od 1 miecha ;)

16. Falstaff

Falstaff User

1) golec (solace) aegis (veteran) shepardet (veteran)
    2) apis + 8 iris 1 lvl (1 havock)
    3)200mln kredytów i 100k uri
    4) pet kamyk 3 zbierania boxów 3 surowców 3 wrogów 3 naprawczy combo 3
    5) 33pp
    6)7lf-4 29 lf-3
    7) 15 bo-2
    8) ćma serce romb
    W co mam dalej inwestować ???

17. RONDO13

RONDO13 User

W zety do full havo, potem wszystkie klucze wykorzystać na evencie do zeusa.

18. Aegis 19lvl
    PP 21(grube)
    8irysów
    napedy oslony i lf3 full + 2 lf4
    co dalej??

19. ooMarloo

ooMarloo User

Rob LoW do oporu a za uri klucze na evencie na zeusa tylko,

20. -Yang-[]

-Yang-[] User

Klucze - ponad 1900 kluczy w tym na evencie zeusa ok 1000 i 3 lf4 - jedyne co to poskładałem apisa ( 2 sztuki) i zeusa ( i pół sztuki) - reszta amunicja i szmelc.
    Ja radze Zety za uri składać - duzo kluczy, CCD, i można havoczka wyłapać.