W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Myślę, że powinieneś już sam wiedzieć co robić sądząc po wyposażeniu. :p Skończ ulepszenia, a potem rób Kappy, ewentualnie możesz podciągnąć PP, chociaż 36+ to na ogół wystarczająco dużo. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

2. Siemka mam dylemat ponieważ jestem takim se graczem i nw na co wydawac uri

- 2 hale Aegis i Vega
    - 26 lf-3 i 2 lf-4
    - 9 Bo2 ale kompletuje z aukcji
    - Full Irek
    - 21 czesci do apisa
    - mam 82 na 111 czesci do Zety ( teraz będę składał Zety cały czas bo przesiaduje tylko i wyłącznie z Petem na Palce )
    - jak zrobie Zete to na co wydać uri ??
    - 12 PP proszę o to żeby nie pisać ze mam podciągnąć PP
    Wszyscy mi mówią żebym zaczął ulepszac irki wkońcu ale ja nw czy juz doradzicie mi ??

Bije na sucho 3400-4400 na formacji Bariera

Uri do wydania 100k

3. XHudsoNX

XHudsoNX User

Konto:
    -Golec
    -10 lf3 + 5 lf2
    -Full speed
    -6 flaxów, a na nich 6 bo-2
    -Enforcer
    -Formacja Strzały
    -5 pp
    Na co mam zbierać ? ;p

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2015
  4. Najlepiej kup irysy i lf3, obojętne w jakiej kolejności i dopiero potem bo2, następnie składaj zety

5. ooMarloo

ooMarloo User

Ja to bym robil te zety z pallki a urke wydawal na klucze na evencie do zeusa(wtedy tez dropia czesci do apisa)

6. Stara FE 10 PP co dalej ? :D

7. zety i dalej pp

8. Lvl 18
    2 Hale , Pierwsza Golec Druga Vega ( Dressy all tylko nie te po 250 k uri)
    7 irysów ( Ulepszenie Irków: 3-2 LvL , 1-6 LvL , 1-4 LvL , 1-3 LvL , 1-1 LvL)
    17 BO2 , 15 G3N (Full Speed), (33 LF-3) (HST-2)
    pet 9 poziom (Kamikaze 2, Zbieranie Surowcow 2 , Protokol precyzji 1) (1 Mechanizm) (2 Protokoły)
    21 pp (grube)
    formacje Żółw
    Dodatki slot cpu-4 i te najwazniejsze
    SKylab na full
    Wrota: Beta fala 20/40 - Nie wyrabiam już

9. kamyk 3 poprostu kup do peta wszystko na 3 levelu i na licytacji irka i dalej pp do 36

10. Goro^^

Goro^^ User

Po pierwsze to rób zety, a nie A/B/G. Dostajesz klucze, CDD i szanse na havo
    Przyda ci się formacja, romb lub serce będą świetne.

11. W tym problem ze ja nie wydaje pieniedzy na DO , mialem kupic Aegisa tylko ale niestety usuneli go z Płatnośći wiec nie kupie :p
    Jakbyscie mogli powiecie mi gdzie najlepiej zarabiac urki i kredyty z moim wyposazeniem ?

12. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie opłaca się kupować statku za $, lepiej kupić premke na pół roku (albo rok:p) + kamyk 3 do peta i w dwa tygodnie masz aegisa, bo zbierasz palke, składasz Alfe, bete gamme, i wypada ci około 150k urki + tyle ammo, że spokojnie z kamykiem ubijesz solo 100kubików, nawet bez aegisa i masz 250k:p albo, jeżeli są wiecznie zajęte kuby to jeszcze raz złóż alfe bete gamme i masz 300k, albo oczywiście 6 zet i to chyba najlepsza opcja :)

13. Ktoś usunął mi temat, więc zapytam ponownie tutaj. Jak można najszybciej zdobyć dużo kredytów? Dało by radę wyciągnąć 20kk dziennie? Potrzebna kwota to 2kkk na handel. :

14. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

mech handlowy III do peta, zbierasz skrzynki po kubikach i masz 30kk w godzine

15. NocnaFuria

NocnaFuria User

Nie wiem po co Ci 2 miliardy na hadnel, ale tak jak kolega wyżej napisał, mechanizm III, skrzyneczki i najlepiej premeczka do skylabu i ładowni ;)

16. A więc
    - Level 16
    - PD 272.805.788
    - Statek Goliath Design Enforcer
    - Drony 8 irysów
    - Kredki aktualnie 90kk
    - PP
    - 30 lf-3
    - 17 Osłon SG3N-B02 ( Te najlepsze za urke)
    - 16 Napędów G3N-7900 ( Te najlepsze za urke)
    - Pet 6 lvl Mechanizm kamikadze lvl 2
    - Full Skylab
    - 17 Zielonych kluczy
    Czekam na waszą pomoc bo mi się na pewno bardzo przyda
    Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć pytajcie.

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2015
  17. Dostałem takie PW:
    Twoja oferta na przedmiot Slot-CPU 4 (SLO4-CPU) okazała się zbyt niska. Zaoferowane kredyty zostały przywrócone na twoje konto.

Serio to działa? Bo jakoś nie widzę żeby mi się stan konta zwiększył.
    Chcę postawić 300kk ale boję się, że mi wetnie. :/

18. Goro^^

Goro^^ User

Nie dawaj tyle... Na większości serwerach można wylicytować to w granicy 1-2kk. Gruuubo byś przesadził.

19. Mam tych śmieci z kilkanaście. Większość zgarniam po 50k.
    Chodzi mi o fakt czy jak postawie np. 200kk, to czy mi gra odda hajs jak przegram?