W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam
    W co powinienem inwestować żeby poradzić sobie solo z x1 + sab z kubikami ?
    A więc wyposażenie :
    39 lf3
    4 lf4 - 16 lvl
    25 bo2- w tym 5 na 5 lvl
    8 irysów + apis + zeus wszystko na 16 lvl
    full speed
    wyrzutnia hells... 2
    1 havoc

konfiguracje rąb, ćma, krab, ( i serce kupie za 5 k urki ;p )

Pet :
    6 lf3
    + kamyk na 3

nie mam Agisa więc go wylicytuje ( mam trochę kredek )
    Myślałem nad ulepszaniem osłonek 20 na 16 lvl i z Agisem może bym dał rady ?

Edit
    Profil pilota
    28 pp - grube, ,lusterko, bańka , kalibracja na 5 , uniki na 2 ( teraz dodaje w uniki na na maxa jeszcze 3pp i będą na 5 )

2. Biegajacy

Biegajacy User

Witam
    Goliath 17lvl własnie koncze ostatnie 3 misje z alienami na aktualny poziom. 40mln do levela.
    31-LF3
    15-Bo2
    15-7900
    8Irysów
    Skylab Full
    wszystkie dodatki z aukcji
    Pet 8lvl zbieracz surowcow 3, handlowy 1, i zbieracz 1
    Formacje 2x za kredki i ćma. aktualnie planuje kupic serce dozbieram tylko 70k uri :D
    Profil Pilota:CDD 47/86
    Optymalizacja poszycia I 2/2
    Mechatronika 1/5
    Technologia osłony 3/5 (dobijam do 5/5)
    Manewry unikowe 2/2
    Optymalizacja Poszycia 3/3
    Planuje isc w grube pyt. gdzie dalej pp wklepać?
    I w co inwestowac na dalszy poziom gry ?
    Pozdrawiam

3. Zety, zety i jeszcze raz: ZETY. Uzbierasz full havo to zacznij myśleć nad apisem, później zeusem, później nad full LF4, a na końcu nad ulepszeniami.

Co do pp to zobacz sobie w faq jak najszybciej dojść do grubych. CDD bedziesz miał z zet, ale to nie wystarczy więc będziesz musiał dokupić.

4. ty już dasz rady z cubikiem aczkolwiek aegis by się przydał

5. dert3496

dert3496 User

To moze ja tez o coś zapytam :)
    w co inwestowac? xd
    Moje EQ:
    -golec (solace-spectrum)
    -aegis (veteran-elite)
    -40 lf-3
    - 4 lf-4 (na 5 lvl)
    -HST 2
    formacje; rombu, karab, serca, cmy.
    -B02 duzo.
    - 8 iris (budowa apisa za 300k urki na evencie na apisa)
    -20PP
    -pecik 11 lvl (zbieracz surek 3 lvl i kami 2 nieuzywane)

I teraz moje ytanie w co inwestowac, w zety (inne wrota?) , PP, hala i jakis statek, uleopszenia, cos do peta? napiszcie w co byscie dawali urke i kredki :)

6. pp i zety składaj no i drony na 16 ulepsz

7. Nie wiem w co dalej inwestować.:(
    Moje konto to:
    Golec(wszystkie dresy te podstawowe tak jakby ;P i Solace).
    8 irków
    full lf3 i bo2
    21PP
    formacje: serce i te za kredki
    1 havock
    No i nie wiem w co dalej inwestować :)

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Myślę, że powinieneś zainwestować w Zety, dzięki nim zaczniesz powoli zbierać Havocki i podniesiesz trochę PP, dodatkowo dostaniesz trochę kluczy, które w szczególności pozwolą Ci zmniejszyć koszt Apisa(który powinien być kolejnym celem ;)). Możesz również kupić Ćmę, gdyż dzięki niej robienie Zet będzie szybsze i przyjemniejsze. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

9. Dzięki. Lecz czy nie myślisz że lepiej zbierać na ulepszanie irków?? :)

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja robię tak: zetki cały czas i za urke ulepszam drony a tak to palka. Ale ja mam apisa i zeusa a w twoim wypadku urke wydawałbym w części na klucze, bo nie zdobędziesz aż tylu kluczy z zety, chyba że będziesz miał takiego farta w skrzynkach

11. RITL

RITL User

Witam. Posiadam:
    Goliath
    6 LF-3
    8 BO-2
    15 G3N-7900
    7 PP
    1 Irys, reszta Flaxy.
    W co dalej inwestować?

12. Goro^^

Goro^^ User

A masz peta? Nie wspomniałeś o tym w poście, a jak wiadomo to podstawa. :)

Skup się na lf-3 i irysach. Za uri kup peta i dobij go do 8 lvl, żeby kupić zbierasz surowców. Potem zety za palkę :)

13. RITL

RITL User

Alphe mam 32/34. Wydaje mi się, że warto ją dokończyć. A z takim wyposażeniem jakie najlepiej ubijać NPC? Kristallony?

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2015
  14. Oczywiście że mam peta :)

15. dawiad3

dawiad3 User

Hej mam dylemat :D w co zainwestować. Mam do wyboru iris apis zeus. Piszcie i uzasadnijcie swoją odpowiedź. Dzięki z góry Narka

16. Może napisz na początek jakie masz eq i w ogóle jakie konto?

17. dawiad3

dawiad3 User

mam citka lf 3 full i teraz chce inwestować w drony :D

18. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

żeś się rozpisał:cool: który lvl, jakie osłonki, ile pp, ile havo/herk, czy masz apisa, zeusa, ile lf4 to wszystko musisz napisać

19. Witam gram na serwerze pl2 niedawno miałem włam na konto i wyczyscili wszystko apisa zeusa statki i wszystko w co mam inwestowac urke jak mam 24 lf-4 apisa 6 irysów 15 napędów najlepszych a do zeusa 11 częsci kupic klucze na zeusa czy ulepszac drony ? prosze o szybką odpowiedz...

20. Ja bym inwestował w klucze do Zeusa. Przy okazji wpadnie może profi dres i inne bajery. Drony wg mnie powinno sie ulepszać po zdobyciu Zeusa i full havo