W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ja mam full havock jak cos ale kupie klucze dzięki za pomoc :)

2. Ktoś podpowie jak iść dalej:
    Goliat (ze wszystkimi podst desingami)
    4 flaxy, 4 irysy, zeus, pet na 3 lev
    8 naj napedow 6 najlepszych osłon 8 LF-3
    dodatki : wszystkie wazniejsze posiadane :)

Co radzicie dalej bo ja tak mysle nad LF-3

3. Najpierw napędy do 15 kup, potem LF3, potem b02

4. [*RangeR*]

[*RangeR*] User

co dalej
    aegins,
    spearchead elite,
    8 irysów,
    1 havock,
    pet 7 lvl,
    16lvl ,
    19 lf-3,
    14 bo-2,
    niebawem kupuje formacje rombu brakuje 10k a poza nią obecnie nie mam żadnej innej formacji

5. A GDZIE MASZ FULL LF3?!?! pełen komplet lf3 to podstawa

6. Czesiek®

Czesiek® User

Co dalej?
    17 lv
    Golec
    8 irków
    full LF3 + 1 LF4 , full Bo2
    8 PP FULL SKYLAB

co dalej ?

7. Konto:
    Full Hav
    Full Her
    53 LF4 na 16lvl
    50PP
    10 dronow 16lvl
    20 BO2 16lvl
    Pet: Protokoly Laserowe,Radarowe,Unikowe

Nie wiem co dalej robic na Koncie moze cos doradzicie

8. Ulepsz całom baze na 16 lvl i ranging jedz i JPA

9. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

kupuj mase empów, rsb i na Jackpota

10. Ale najpierw dobiłbym B02 do 30 i na 16 lvl. 20 to mało, UFE powinno mieć co najmniej 30

11. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale po co 30? Przecież i tak nikt normalny nie lata na full osłonach na statku i w dronach:p

12. Na JPA może sie przydać tank, gdy strefa promieniowana zacznie się powiększać.

13. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale jeżeli się poleci na JPA z konfą full osłon to cię ubiją w minutę, a promieniowanie idzie w hp a nie w osłone

14. Nie chodzi o to w co promieniowanie zadaje dmg, ale o to, że gdy sie powiększy to będzie mniejsze pole do manewru i FS nie będzie konieczny.

15. Witam w co dalej inwestować ?
    Goliath design Diminisher 18lvl
    8 irysków
    Lf3 na statku i w dronach
    wszystkie osłonki i napędy
    11 pp
    pet na 11 lvl'u

i mam dokupiona 1 hale .

wiec doradźcie mi co dalej:) ?

16. Czesiek®

Czesiek® User

Co dalej?
    17 lv
    Golec
    8 irków
    full LF3 + 1 LF4 , full Bo2
    8 PP FULL SKYLAB

co dalej ?

17. ArtenisS

ArtenisS User

na poczatku powinienem investowac w PP aby rozwinoc tak mniej wiecej do 25-30 punktow PPi w miedzy czasie starac sie kupowac sprzent na aukcji ??

18. Składaj zety do full havoc i staraj się dobić z nich do 24 pp (bańka i grube). Z kluczy z zet otwieraj boxy na evencie z zeusem lub samym apisem i kompletuj oba drony. Później, gdy juz bedziesz mial 10 havo, apisa i zeusa możesz zacząć ulepszać drony lub jak wolisz robić kappy (lf4, herk)

19. 16lvl
    Golec dres z aukcji godzinnej, Full lf3, 1lf4, 14bo2, full speed, 13pp pod osłony, 2kamyk, romb, 8 irków max lvl
    Chciałbym ułatwić sobie bicie NPC i zastanawiam się nad:
    Za kredki kupić aegis i elitarny dres do niego
    Za uri (28k) nie wiem co kupić
    Mam złożone 66 części do zety
    Pytanie to: aegis ze skinem, czy golec solace, i co robić z uri? (Nie interesuje mnie pvp)

20. Zdecydowanie radze Ci kupić Aegisa z dresem. Solace w cale nie pomoże Ci bardziej w klepaniu alienkow niż bastion za 10k kr. Na PvE latam tylko aegisem - na 4-5 bije bez ustanku nie przejmując sie utratą hp z powodu kilku hitow umk czy innych szybkich alienków.
    A urke polecam wydać na Ćme (dozbieraj troszke).
    Wiem, ze pvp Cie nie interere ale ćma to najlepsza formacja na wiekszosc wrot bo alienki mają inny podział szkód niż w rzeczywistości