W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .*TYGRYS*.

.*TYGRYS*. User

Ile bede bił na sucho gdy mam 7lf-4 8irysów apis zeus na 16 i 10 havo?Reszta lf-3

2. Statek: Lenov. LvL 10
    Drony: 6 Flax (każdy ma wpakowany jeden laser LF2).
    Lasery: 6 LF3, 8 LF2.
    Wyrzutnia rakietowa: Hellstorm 2 (ta czerwona).
    Generatory:
    Napędu, to 9 G3N-7900 (3 w użyciu).
    Osłony, to 2 SG3N-B02, 1 SG3N-B01 (wszystkie w użyciu).
    Dodatki: Turbo rakiety, auto rakiety, REP-4, powiększenie ładowni <---w użyciu, Cpu skokowy 3x, autonaprawa <- nie w użyciu.
    Skylab: wszystko na 1 poziomie.
    W co mógłbym teraz wydawać kredyty?

3. Lataj póki co leonkiem i wykonuj misje na 1 gali. Kompletuj lf3 póki co. Nic innego nie jest tak ważne jak komplet lf3

4. Mam pytanko, w co dalej inwestować ?Mam:
    -9 dronów[8 Irków(na 7 poziomie),1 Apis(7 poziom)]
    -Goliath[10 Designów w tym:Solace,Spectrum]
    -3 Havock,1 Hercules
    -6 LF-4 na 5 poziomie wszystkie
    -30 B02 tylko 9 na 3 poziomie
    -2 hale na statki
    -25 PP
    -P.E.T.(15 level na pecie:kamyk,zbieracz,zbieracz surowców,combo)
    -Formacje:ćma,szewron
    -Przeszedłem ogólnie 23 wrota
    -na 2 hali Aegis(brak designu)
    -wszystkie dodatki.
    Czy inwestować dalej w ulepszenia czy robienie wrót ?

5. Yamaha

Yamaha User

-Golec (dresy podstawowe)
    - 2 hala Aegis Veteran
    - 8 Irków
    - 2 Havo
    - 3 LF-4
    - 22 PP (2 PP do grubych)
    - Formacja Serce
    - PET 15 lvl (kamyk,zbieracz,zbieracz surowców,lokalizator)
    - Full LF-3 i BO2
    - Wszystkie dodatki
    I tu mam pytanie czy inwestować w PP czy lecieć w full Havo?? Lub co innego radzicie.

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2015
  6. 20Aniel00

20Aniel00 User

- Aegis (bez dresa) , Vega (dresy z godzinnej)
    - 8 irków
    - 26 lf3 , 19 bo2 , Full Speed
    - 6pp (46 CDD)
    - Fromacje za kredki
    - PET 8 lvl (zbieracz 3 , zbieracz surowców 3 , handlowy 1 , naprawczy 1)
    - Wszystkie potrzebne dodatki
    Ja bym inwestował w pp bo mam malutko albo kupić mechanizm kamikadze 3 do peta tylko że nie mam premki a wy jak sądzicie ? aa i jeszcze składam Zety ;)

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2015
  7. Czy opłacało by mi się kupić formację ćma? Obecnie mam już formację serce i nie wiem czy zakupić kolejną, ogólnie jestem dość słaby bo bije zaledwie po 3,500 x1 (bez podkręcenia); Chcę ją kupić do ubijania NPC, na wrota (ogólnie na PVE). Pytanie głownie dotyczy czy ją kupić czy bardziej opłacalne było by pozbieranie na "mechanizmy osłon"
    P.S.licytuje za niedługo Ageisa (mam już 600mln kr).

Proszę o konkretną odp. oraz o propozycje może innej formacji na PVE :)

8. proste full havoc a PP samo się zrobi ponieważ za zety masz cdd

9. Opłaca się kupić ćme jest przydatna, szczególnie w zecie alienki majątam mniej hp od osłony i szybciej schodzi hp.Polecam byś kupił tą formację.Popieram również wypowiedz ΜΛІĻØ»79«[₣ЯΣΣ] na temat PP i full designów havock

10. Zumir

Zumir User

Golec,2 irki, full speed i 19 lf3, co dalej?

11. Najpierw full irki, potem full LF3 czyli 33-35 i 20 B02

12. Zumir

Zumir User

irki kupie za kredki z krysiek ale lvl musze wbić najpierw, dzięki ;)

13. Ver|taS

Ver|taS User

19 lvl, golec ze spectrumem (niedługo jeszcze sentinel), 2 havoc na 7 zet, 3 LF4, 8 irków na 6 lvlu, 24 PP za tydzień będę miał około 1kk urki do wydania, zastanawiam się w co to włożyć. Myślałem nad kupieniem ZEUS'a, a później APIS'a. Zbieranie urki idzie mi w miarę sprawnie, bo robię to na podwajaczu, a do skrzynek i do wrót nie mam szczęścia. Równocześnie zależy mi na dmgu i ogólnym rozwoju wyposażenia.

14. Ja na Twoim miejscu władowałbym te 1kk urki w zete na rabacie. Z odrobiną szczescia złożysz z 7 Zet czyli:
    245k urki
    175k białki
    175 kluczy
    350 CDD
    No i oczywiscie havocki.
    Rozwiniesz w ten sposób konto szybko i skutecznie.

Albo: Kupiłbym Apisa na koniecznym rabacie. A do Zeusa postarał sie uzbierac z 10 cześci i na rabacie kupic

15. Donatan

Donatan User

9 dronów[8 Irków,1 Apis)
    zeus 7/45
    -Goliath,aegis,vega
    -4Havock,2 Hercules
    -5LF-4
    -30 B02
    -3 hale na statki
    -30PP
    -P.E.T.(15 level na pecie:kamyk,zbieracz,zbieracz surowców,combo)
    -Formacje:ćma,serce,skorpion.romb,szewron
    Aktualnie składam alfe,bete i gamme

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  16. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Moim zdaniem powinieneś składać Zety, ponieważ dzięki nim zdobędziesz trochę CDD co pozwoli Ci bardziej rozwinąć profil, klucze do skrzyń(szansa na części do Zeusa i lf4) oraz szansę na Havocki, których jeszcze trochę Ci brakuje. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

17. 10 dronów (ulepszone) , 9 lf-4, 3 havo, 2 herki, formacje wszystkie za 100k uri, pet wszytskie potrzebne mechanizmy i 10 protokolow radarowych, 28 PP
    Kupie 1000 kluczy na rabacie i znizce w sklepie, dobry pomysl czy moze cos innego?

18. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Myślę, że na razie nie ma sensu wydawać wszystkiego na klucze, ponieważ jeszcze przyjdzie na to czas, a póki co przydałoby się rozwinąć jeszcze trochę PP(najlepiej za CDD z Zety) no i zrobić te Havocki, a zawsze przy okazji trochę kluczy wpadnie. ;) Jak już będziesz miał komplet Havocków i co najmniej 36PP to będzie dobry moment żeby zacząć kupować klucze.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

19. To mam wydać wszystko w GG ? A może wszystko w CDD na rabacie i zniżce? ( ok. 5k. CD by bylo).

20. Co dalej goliat dresy z aukcji godzinnej full lf3 8 irkow full speed i bo2 pet 8lvl mechanizm zbierania sorowcow 2 shandlowy 3 naprawczy 1 10pp alfa i beta w trakcie przechodzenia co powinienem teraz kupic??