W co dalej inwestować? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

na ostatnie havo, a ptem na kappy i troche podrobic PP (nie wiem jak masz je przydzielone)

2. 2 Zbieracze (do surek i do boxów :3)

Jestem niecierpliwy :D wole to szybko zdobyc i zaoszczedzic troche czasu, a urka szybko na podwajaczu wpada ;)

Do zet słyszałem, że szybciej sie ją robi.

Planuje zrobic całą górną belke + tajniki polowania(zdecydowanie wiecej czasu siedze na alienkach) - zastanawiam czy robic manewry 1 i 2 czy zrobic potem.

3. Na wrota, białki nigdy za wiele :) A jak Ci się nudzi to np profil sobie doinwestuj lub np zbieraj na klucze aby mieć full lf4. Pozdrawiam :)

4. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Zle zrozumialem :D

Mimo wszystko szkoda uri, lepiej inwestowac w CDD lub, jak poprzednik powiedzial, klucze, do apisa, zeusa, lf4 :)

5. Ale po co komu te cybernetyki dwie?? Po co grube lasery?! Może niektórzy wolą zarabiać urke a nie bić się?

6. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Kolega opisal Profil bitewny ;)

7. To kolega opisze mi jak trzeba zrobić profil pod hp i alienki :)
    Oczywiście żeby dużo dawało z małej ilości pp :p

8. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

a kolega mi zapłaci za spełnianie zachcianek? :p:D przydziel PP w następujący sposób: poszycie1 2/2 dalej mechatronika lub ładownia (do wyboru) ale tylko 1 Punkt umiejętności, dalej osłona 5/5, manewry unikowe 1 2/2, potem 3 PP w poszycie2, potem 2PP w rakietologie i 2PP w etyke1, nastepnie 5PP w tajniki polowania, dalej 5PP w mechanizmy osłony. Z tym, że tak czy siak będziesz kiedyś potrzebował grubych, więc lepiej od razu przyjąć to, co napisałem wcześniej. Przy okazji, przy tamtym układzie wychodzi mniej PP;)

9. Dziękuje :)
    Choć mi i tak grube nie potrzebne, stawiam na bicie alienow i obronę, więc mi full lf4 nawet będą potrzebne tylko do tego żeby szybciej dk czy samemu kubika ubic :p

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

też tak kiedyś mówiłem:p Ale z czasem jestem coraz częściej na wylotach, bo wtedy jest ten dreszczyk emocji:D:D

11. Nugattu_08

Nugattu_08 User

O taak, szczegolnie, jak wrog ucieknie na totalnej zylecie :mad:

12. simmon5

simmon5 User

Mam:
    Aegis Elite, Spearhead Elite, Golca z Solacem
    8 irków, 2 havoki
    2 lf4 reszta lf3
    16 bo2
    formacje rombu i ćmy
    PET z zbieraczem surowców 3lvl i kamyk 3lvl
    18PP do mechanizmu osłony

co polecalibyście mi teraz robic, na co zbierac itp?

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Chyba najlepszym wyjściem będą zety :) A to z takich powodów: Zbierasz designy do dronów HAVOC, 25 kluczy możesz wykorzystać na szansie na apisa/zeusa a przy okazji może wpaść LF4 czy jakiś dresik :) , 50 cdd - to dość sporo szczególnie w początkowych punktach profilu, no i przyzwoita nagroda w uridium za które ja wziąłbym się za ulepszanie irisów na 16 lvl :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

14. simmon5

simmon5 User

zetki lepiej składać zbierając palladium czy za uridium?

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ja składam wrota za palladium i polecam tą opcję :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

16. MumbayPro

MumbayPro User

MAM:
    golca
    7 flaxów 1 iris
    2 BO2 9 BO1
    formacja strzały
    5 lf reszta lf2

co polecalibyście mi teraz robic, na co zbierac itp?

17. simmon5

simmon5 User

ja na twoim miejscu kredki zbierał bym na lf3 i osłonki bo2 a za urke kupił bym PET'a, wbił na nim 8 lvl i kupił moduł handlowy by kredki szybciej zbierać, ja sam tak leciałem by uzbierać na aegisa a on często się przydaje

18. Najlepiej to kupuj za urkę na razie LF3, licytuj napędy do 15, by mieć full speeda, a potem trochę osłonek. Jak będziesz mieć z 20 LF3 to je licytuj i zacznij irki. Co do peta - no możesz kupić, ale najlepiej jak będziesz miał zrobione chociaż trochę tego wyposażenia lub jak sam zdecydujesz, że dużo Ci on pomoże. A co do formacji... kup X. Dobra dla flaksów - 5% więcej szkód w alieny i 8% więcej hp, 5% więcej expa, ale bez poważki,

19. Vega to moje staty i wypo teraz chcialem sie zapytac na co mam wydawac uri i co mam teraz ulepszac ? gram 8 dni

2 irysy
    6 flaxow wszystkie dodatki z cpu na full miejsc
    2x lf4 wrota zeta 22 sztuki
    4x lf3 471 energia w galaxy gates
    reszta lf2 0 kluczy
    full napedu 6 hal
    3x b02
    11 PP
    12 lvl

20. Weź kup sobie za urkę LF3 dzisiaj za 7k uri, bo promocja jest. Składaj zetę. Licytuj b02, bo masz braki.

A ja mam pytanko :D. Kupować Asystenta do zakupu paliwa? Kosztuje 3,5k uri, a może się przydać, bo będę latał z pecikiem wkrótce na pall (już mam prawie 7 lvl peta).